Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Θριάμβευσαν οι Βαλτινός και Μακρυπούλια- Πάνω από 2.000 θεατές στις παραστάσεις τους

Πάτρα: Θριάμβευσαν οι Βαλτινός και Μακρυ...

Με το έργο «Ήρθες και θα μείνεις» στην κεντρική σκηνή του Πάνθεον

Πραγματικά θριάμβευσαν με το έργο «Ήρθες και θα μείνεις» η λαμπερή ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Ζέτα Μκαρυπούλια και ο Γρηγόρης Βαλτινός, στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Πάνθεον της Πάτρας.

Συνολικά τις 4 παραστάσεις που έδωσαν το τριήμερο 5-7 Φεβρουαρίου 2016, υπολογίζεται πως παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.000 θεατές ενώ υπήρξαν, σύμφωνα με πληροφορίες και θεατές που δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο.

Τις εντυπώσεις λέγεται πως έκλεψε η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ τα σχόλια των περισσότερων από τους θεατές για το ρομαντικό όσο και σπαρταριστό έργο «Ήρθες και θα μείνεις» των Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια, ήσαν ιδιαίτερα θετικά.

Λογικό λοιπόν είναι μετά την τόσο μεγάλη αυτή επιτυχία (είχε φανεί και από την προπώληση) ο Γρηγόρης Βαλτινός που υπέγραφε και την σκηνοθεσία της παράστασης ενώ είχε και την μουσική επιμέλεια, και η Ζέτα Μακρυπούλια να θέλουν να ξαναέρθουν στην Πάτρα για να παρουσιάσουν εκ νέου το έργο «Ήρθες και θα μείνεις». Μέχρι στιγμής δεν έχουν καθοριστεί οι νέες ημερομηνίες αλλά το πιο πιθανό είναι, να μας ξανάρθουν μέσα στον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight