Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Έρχεται το 2ο "Love tattoo festival"

Πάτρα: Έρχεται το 2ο "Love tattoo f...

Από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου

Μετά την επιτυχία του 1ου LOVE TATTOO FESTIVAL PATRAS, με την συμμετοχή 30 tattoo artists από όλη την Ελλάδα και επισκεψιμότητα που έφτασε τα 2500 άτομα, η RED AND WHITE PATRAS προχωρά στην διοργάνωση του 2ου LOVE TATTOO FESTIVAL.

Αυτή την φορά οι συμμετοχές των καλλιτεχνών ανέρχονται στις 50, ενώ το festival, γίνεται τριήμερο. Όπως και πέρυσι, η διοργάνωση φιλοξενείται στο BOA LIVE STAGE στο Ρίο, από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου και συμπληρώνεται με παράλληλες δράσεις, ενώ προστίθενται και μουσικές εμφανίσεις καθιερωμένων ονομάτων της δημοφιλούς μουσικής σκηνής- σε ένα line up, που συμπεριλαμβάνει τον Ευθύμη (TXC,A/C),τον Τακη Τσαν (ΖΝ) , τον Sifu VERSUS, τον Λόγο Απειλή, τον Άγγελο του Δρόμου, τους Blue Fox Band με την Φανή Τσαΐλάκη στα φωνητικά, όπως και τον ιδιαίτερα γνωστό DJ THE BOY.

Είναι μια κίνηση για την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας που φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα δεδομένα που ήδη έχει θέσει – τόσο αναφορικά με το μέγεθος των ονομάτων όσο και με την αρτιότητα της οργάνωσης που είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε. χορηγοι: silent creations-mr burger-boa live stage-technosmart-zizu le patrwn bikers house-carna -ξυστρα-stone bar-lennon-nisi-ticket

ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ΕΥΡΩ

ΤΡΙΗΜΕΡΟ: 12 ΕΥΡΩ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight