Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγροτικές κινητοποιήσεις - Κλειστή η νέα εθνική οδός στο Αίγιο από τις 7 έως τις 10 το βράδυ- Κλειστή η Πατρών- Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαϊας

Αγροτικές κινητοποιήσεις - Κλειστή η νέα...

Επίσης κλειστή η παλαιά εθνική οδός στη γέφυρα Μεγανίτη, από τις 7 έως τις 9 το βράδυ

Συνεχίζονται και εντείνονται οι κινητοποιήσεις επαγγελματικών-κοινωνικών φορέων και αγροτών στην Αχαϊα. Σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας προχώρησαν λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας.

Η κυκλοφορία γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων, ενώ η οδός θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 10 το βράδυ

Στο μεταξύ, οι αγρότες από την Αιγιάλεια, προβαίνουν σε αποκλεισμούς τόσο της Νέας όσο και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση.

Στο μεταξύ απόψε Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016, η Ν.Ε.Ο. κλείνει από τους αγρότες, από τις 7 έως τις 10 το βράδυ, κάτι που συμβαίνει πλέον κάθε μέρα.

Τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας", όπως αναφέρει ο filodimos.gr συνεχίζουν για 18η μέρα την παραμονή τους στο μπλόκο των βενζινάδικων στη Νέα Εθνική Οδό, δηλώνοντας αμετακίνητοι και μάλιστα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν τις επόμενες μέρες και σε 24ωρους πλέον αποκλεισμούς της Νέας Εθνικής οδού.

Επίσης από την πλευρά τους, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής 21 συλλόγων και φορέων της Αιγιάλειας ανακοίνωσαν πως προχωρούν και σήμερα Τρίτη σε αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού στη γέφυρα Μεγανίτη, από τις 7 έως τις 9 το βράδυ.

Παράλληλα, στο σημείο του μπλόκου θα γίνονται εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να μεταβούν στην Αθήνα την Παρασκευή για το Παναγροτικό Συλλαλητήριο.

Πάτρα: Οι αγρότες μπούκαραν με τα τρακτέρ και στο κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ - Νωρίτερα έκαναν... Ντου στην Γ' ΔΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις