Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Οικολόγοι" οι Πατρινοί - Ένας τόνος ηλεκτρικών συσκευών προσφέρθηκε από 50 άτομα για ανακύκλωση

"Οικολόγοι" οι Πατρινοί - Ένας...

Το περασμένο Σάββατο μετά από κάλεσμα της συνεταιριστικής επιχείρησης «Ανακυκλώνω στην πηγή»

Ένας (1) τόνος ηλεκτρικών συσκευών από 50 άτομα ήταν το περασμένο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, το αποτέλεσμα της ολοήμερης ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών που οργάνωσε η "Ανακυκλώνω στην πηγή" στο στάδιο Δημ. Τόφαλος στο Προάστιο της Πάτρας.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική ενώ οι τηλεφωνικές κλήσεις για παραλαβή συσκευών από το σπίτι ξεπέρασαν τις 20, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σε κάθε τέτοια εκδήλωση συγκεντρώνεται πρωτοφανής ποσότητα για τα στατιστικά δεδομένα απόρριψης ανά κάτοικο. Αυτό δείχνει πως οι Πατρινοί έχουν συσσωρευμένο υλικό στους χώρους τους, που δεν πετάνε εύκολα και ανεύθυνα, αλλά αναζητούν την υπεύθυνη και σωστή διαχείριση των παλαιών αυτών συσκευών ενώ εμπιστεύονται την Κοινωνική Επιχείρηση νιώθοντάς την δική τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η δεύτερη εκδήλωσή της Κοινωνικής Συνεταιριστικής επιχείρησης «Ανακυκλώνω στην πηγή» μετά από ένα τρίμηνο (Οκτώβριος 2015) και πρόθεσή της είναι να καθιερωθεί σε τρίμηνη βάση και σε κυλιόμενα μέρη συγκέντρωσης.

Τέλος η ΔΕ της ΚΟΙΝΣΕΠ "Ανακυκλώνω στην πηγή" ευχαριστεί δημοσίως τον κόσμο που συμμετείχε καθώς και τα ραδιοφωνικά ΜΜΕ της Πάτρας που μετέδωσαν δωρεάν το διαφημιστικό σποτ της όλης ενέργειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις