Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Στον Εισαγγελέα ο μητροκτόνος του Αγρινίου - Το σπαρακτικό μήνυμα της αδελφής του για τη δολοφονία της μάνας τους-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Δυτική Ελλάδα: Στον Εισαγγελέα ο μητροκτ...

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Παραβόλα

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της 44χρονης μητέρας του και τον τραυματισμό του 18χρονου αδελφού του, μέσα στο σπίτι τους στην Παραβόλα Αγρινίου.

(Αγρίνιο:Στον Εισαγγελέα ο νεαρός που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μάνα του, μετά από καβγά-Εβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε και τον αδερφό του)

Ήταν 7.30 χθες το απόγευμα,  όταν σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 22χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με τον αδελφό του, όπου κατά τη διάρκεια της πάλης τον έπληξε με ένα μαχαίρι 26,5 εκατοστών,μήκους λάμας 16.5 εκατοστών στην ωμοπλάτη.

(Αγρίνιο: Φρίκη στην Παραβόλα από το έγκλημα - 22χρονος έσφαξε τη μάνα του - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στη συνέχεια, ο 22χρονος επιτέθηκε στην μητέρα του η οποία βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και προσπάθησε να τους χωρίσει από τον καυγά. Την χτύπησε με το κουζινομάχαιρο τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.Θυμίζουμε ότι πληροφορίες ήθελαν τον 22χρονο μητροκτόνο να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που η αστυνομία προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει.

Το άγριο φονικό έγινε μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της οικογένειας όπου η άτυχη 44χρονη γυναίκα βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος πεσμένη στο πάτωμα.

Ο 22χρονος έφυγε πεζός από το σημειο της τραγωδίας, και σύμφωνα με πληροφορίες του cityvoice, επικοινώνησε με φιλικό του πρόσωπο και του ανέφερε τι ακριβώς έγινε.Η αστυνομία είχε ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του και τελικά λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Οι περίοικοι μιλούν για μια ήσυχη οικογένεια,ενώ ως προς το προφίλ του δράστη κάνουν λόγο για έναν νεαρό χαμηλών τόνων, κλειστό στις επαφές του, με εσωστρεφή χαρακτήρα.

To σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του 22χρονου μητροκτόνου

Με μια φωτογραφία με την μητέρα της, η κόρη της αδικοχαμένης 44χρονης γράφει στο facebook:

Να μείνω να κάνω τι ? Να φύγω να πάω που ? Έφυγες και όλα μοιάζουν όνειρο κακό.. Μανούλα μου δεν το σηκώνει η καρδιά μ ότι μου Έφυγες Ότι κ να κάνω όπου και να πάω στο μυαλό μου έρχεσαι εσύ .. νομίζω πως ακούω να λες συνέχεια τ όνομα μου κ γυρίζω να κοιτάξω αν θα σε δω κάπου για να σε πάρω αγκαλιά Έφυγες και μου φταίνε τα πάντα τουλάχιστον ξέρω ότι εκεί που είσαι δεν κινδυνεύεις και ότι θα είσαι ασφαλείς κάποια μέρα θα ξανασυνταντιθουμε και θα είμαστε όπως πριν μου λείπεις ήδη.Δεν έχω δει πιο όμορφη μαμα και ούτε θα δω μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τν χρόνο πίσω και να σταματούσα τα πάντα που θα σε βρω τώρα ?? Θα ζω μόνο με τις αναμνήσεις μας και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα...καλό ταξίδι μαμά... Να μας προσέχεις...Σ"ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ: έφυγες πολύ άδικα ....

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις