Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ο νέος Σύλλογος Αλισσαίων-"Πείρος" - Ποιοι συμμετέχουν- "Υπέρβαση για το καλό του τόπου μας"

Αχαΐα: Ο νέος Σύλλογος Αλισσαίων-"Π...

Πρόεδρος ο Δημήτρης Μπαρμπούνης

Μετά από αρκετή σκέψη και με στόχο την ενιαία φωνή που επιτάσσει η εποχή, οι σύλλογοι Αλισσαίων δημιουργούν τον ενιαίο πολιτιστικό σύλλογο Αλισσαίων – «Πείρος» μετά από ευρεία συνεδρίαση των τοπικών συλλόγων και κατοίκων της κοινότητας Αλισσού.

«Η διεύρυνση είναι αναγκαία καθώς επίσης και η ενότητα όλων για να προσφέρουμε ουσιαστικό έργο στην περιοχή μας και να συμβάλουμε στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων», τόνισαν όσοι έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή συγκέντρωση. Χθες πείσης υπογράφηκε η ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτιστικού συλλόγου και ορίστηκε το προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα ετοιμάσει το νέο καταστατικό για τις εκλογές του Αυγούστου.

Μάλιστα, συμμετέχουν αρκετοί νέοι αλλά και άτομα που διαχρονικά έχουν ενεργή παρουσία στους τοπικούς συλλόγους. Πρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Μπαρμπούνης, ύστερα από απόφαση των 35 μελών που παραυρέθηκαν στη συνάντηση, ωστόσο μετά την κατάθεση του καταστατικού θα δοθούν επίσημα τα αξιώματα των μελών και θα αδρανοποιηθούν οι σύλλογοι Άνω και Παραλίας Κάτω Αλισσού.

Αξίζει να αναφερθεί οτι, στις επερχόμενες εκλογές θα λάβει μέρος όποιος κάτοικος και μέλος του συλλόγου επιθυμεί να προσφέρει χωρίς περιορισμούς. Όλοι όσοι συγκεντρώθηκαν δεσμεύθηκαν ότι θα αγωνιστούν ενωτικά χωρίς αποκλεισμούς για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των χωριών, με σεβασμό στο περιβάλλον και με στόχο την αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης προσπαθώντας παράλληλα μέσα από τις διάφορες πολιτιστικές δράσεις να προάγουν τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής των κατοίκων των χωριών .

Τέλος, αναφορικά με την ονομασία «ΠΕΙΡΟΣ» ήταν μια σκέψη του προέδρου του συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού που βρήκε σύμφωνους τόσο τους προέδρους των χωριών όσο και την κ. Ευγενία Πετροκούπου.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο «ΠΕΙΡΟΣ»είναι:

MΠAPMΠOYNHΣ ΔHMHTPHΣ

APΓYPH KOTΣIPH

ANΔPEAΣ ΛAZAPHΣ

KΩΣTAΣ ΣΠAPAKHΣ

ΛAZANAΣ ΘEOΔΩPOΣ

ΓETTOΣ ΘEOΔΩPOΣ

ΣAXNIKA ΓEΩPΓIA

TΣAKΩNAΣ ΓIANNHΣ

ΦΛOIΓKOΣ KΩΣTAΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις