Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ την επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου Στέφανου Σκοπούλη από χαράδρα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή

ΔΕΙΤΕ την επιχείρηση απεγκλωβισμού του ά...

Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός του, από την αδελφή του και τον γαμπρό του

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας η επιχείρηση απεγκλωβισμού, από χαράδρα εκατοντάδων μέτρων στη Παραμυθιά, της σορού του άτυχου  Στέφανου Σκοπούλη. Στην επιχείρηση συμμετείχαν η ΕΜΑΚ και οι πυροσβεστικές υπηρεσίες Παραμυθιάς και Ηγουμενίτας, με την συνδρομή εθελοντών και της λέσχης εφέδρων ενόπλων δυνάμεων Ιωαννίνων και ορειβατικών συλλόγων.

Είχε προηγηθεί  ο εντοπισμός του, από την αδελφή του και τον γαμπρό του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του  Στέφανου  Σκοπούλη προκλήθηκε από πτώση σε δύσβατο σημείο ανάμεσα από την Λαμπανίτσα και Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς, πολύ κοντά στην Εγνατία οδό. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων για την προβλεπόμενη νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, η οποία και αναμένεται να δώσει φώς στα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο Στέφανος Σκοπούλης ήταν καρδιολόγος, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννίνων, ενώ έχει υπάρξει αρχηγός πολλών αποστολών ορειβασίας, καθώς ήταν έμπειρος ορειβάτης. Ο Γιαννιώτης ορειβάτης, συμμετείχε στην κοινή εξόρμηση των Ορειβατικών Συλλόγων Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων στα βουνά της Παραμυθιάς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στυγμιότυπα από την επιχείρηση της ΕΜΑΚ, ενώ ακολουθούν οι ανακοινώσεις του Δήμου Ιωαννίνων, του Περιφεριάρχη Ηπείρου, της νομαρχειακής του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις