Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Έρχεται για να παίξει μουσική την βραδιά της γιορτής των ερωτευμένων ο Θέμης Γεωργαντάς

Έρχεται για να παίξει μουσική την βραδιά...

Σε γνωστό καφέ μπαρ της Πάτρας

Την προσεχή Κυριακή που ως γνωστό θα είναι η γιορτή των ερωτευμένων, θα έρθει στην Πάτρα για μία ειδική εμφάνιση και με την ιδιότητα του γκεστ dj, ο γνωστός παρουσιαστής, μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός και dj, συνεργάτης του πρωινού μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, στο κανάλι του ΑΝΤ1, Θέμης Γεωργαντάς.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής που έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με την παρουσίαση των μουσικών βραβείων Mad Video Music Awards, θα έρθει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 μετά τις 19.00, για να παίξει μουσική και να ξεσηκώσει το κοινό σε γνωστό στέκι της Πάτρας, στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Tην ίδια βραδιά θα παίξει μουσική και ο Dimitris Galanos.

Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι όπως αναφέρει στην σελίδα του στο ιντερνετ, απ’ όπου και η κάτω φωτ., τελειόφοιτος της Γερμανικής Φιλολογίας Αθηνών και απόφοιτος του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του ως Αρχισυντάκτης και αργότερα Διευθυντής Σύνταξης στο μουσικό περιοδικό Ποπ Κορν που απένειμε και τα ετήσια μουσικά βραβεία.

Τον Ιούνιο του 1996, με την γέννηση του Mad TV, ξεκίνησε συνεργασία με το κανάλι. Η μετέπειτα καριέρα του επιφύλασσε πολλούς και σημαντικούς σταθμούς όπως το Super Idol και την εκπομπή Megalicious Chart Live στο Mega, το LastPassenger στον Ant1 αλλά και τα Domino Day και All About Greek Idol στην τηλεόραση του Alpha, κ.α.

Συνηθίζει να παίζει μουσική ως γκεστ dj σε γνωστά κλαμπ.

Στην Πάτρα όπως είδαμε σε αφίσες που έχουν μπει σε κεντρικά σημεία της πόλης, θα παίξει στο Dose.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life