Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τη νέα τους παράσταση "Η Τελετή" παρουσίασαν οι "Ταξιδευτές της πρόζας" στο οικοτροφείο "Σεμέλη" -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τη νέα τους παράσταση "Η Τελετή&quo...

Το περασμένο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Η δραστήρια θεατρική ομάδα Ταξιδευτές της πρόζας ξεκίνησε τις παραστάσεις της, με το νέο έργο της που είναι «Η Τελετή» του Παύλου Μάτεση.

Με όρεξη και πάντα καλή διάθεση και κυρίως διάθεση προσφοράς γέλιου σε όλους και πρωτίστως σ' αυτούς που το έχουν πιο πολύ ανάγκη, η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών της Πάτρας έδωσε την πρώτη παράστασή της για φέτος, στο χώρο του Οικοτροφείου "Σεμέλη" το περασμένο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016.

Με το έργο του Παύλου Μάτεση "Η Τελετή" σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Στεφανίδη, ο οποίος επίσης παίζει στην παράσταση, οι Ταξιδευτές χάρισαν το γέλιο στους τρόφιμους αλλά και στο προσωπικό του ιδρύματος. Η υπεύθυνη του Ιδρύματος Αθανασία Ντρενογιάννη ευχαρίστησε θερμά την Αφροδίτη Σκαλτσά - Δημητρακοπούλου που είναι υπεύθυνη της Ομάδας των Ταξιδευτών της πρόζας καθώς και έναν έναν ξεχωριστά όλους τους Ταξιδευτές.

Η Ομάδα των Ταξιδευτών πάντα ευαισθητοποιημένη δέχεται προτάσεις για δωρεάν παραστάσεις, καθώς η είσοδος πάντα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

*Στην παράσταση «Η Τελετή» παίζουν οι: Θοδωρής Στεφανίδης, Κατερίνα Μαντά Αντωνακοπούλου, Ελένη Κατριμπούζα, Ναταλία Μπεσσαράμπ, Αγγελική Μπιλάλη, Ευγενία Σπηλιωτοπούλου, Αναστασία Τσαπάλου-Μπιρλή, Ειρήνη Τρυφωνοπούλου, Κατερίνα Τσαπάλου, Μαρία Χονδρομάρα, Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου.

Υπεύθυνη Ομάδας- Δημόσιες Σχέσεις-Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture