Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διαφωνεί η Αχαιή υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου με τον Π. Καμμένο

Διαφωνεί η Αχαιή υπουργός Σία Αναγνωστοπ...

Περί πρόωρων εκλογών

«Εγώ δεν συμφωνώ και το λέω ευθαρσώς με τη δήλωση του κ. Καμμένου. Ενας στρατηγός πρέπει να καθίσει όρθιος ακόμη κι αν είναι περικυκλωμένος εντελώς. Σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε, αλλά σε αυτή τη φάση βρίσκεται η χώρα εδώ και χρόνια». Αυτό δήλωσε η Αχαιή αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Realfm, σχολιάζοντας τη δήλωση Καμμένου πως εάν οι πιστωτές πιέσουν πολύ, υπάρχουν και οι κάλπες.

Στη συνέντευξή της η κ. Αναγνωστοπούλου, συμπλήρωσε τα εξής:

«Ξέρετε τι διαπιστώνω και τώρα από αυτή τη θέση; Ότι σε κάποιες φάσεις προσπαθεί ο καθένας, η κάθε ομάδα, να σώσει τον εαυτό της. Δεν βλέπουμε συλλογικά ότι αυτό που κρατά συνεκτική την κοινωνία είναι τα πιο αδύναμα στρώματα. Αν αυτά καταρρεύσουν εντελώς, τότε έχει καταρρεύσει εντελώς η κοινωνία. Αυτά πρέπει να κρατηθούν όρθια».

Η αναπληρωτής υπουργός Παιδείας συνέχισε λέγοντας: «Δηλαδή όχι πως θα κρατήσουμε τα κεκτημένα μας, αλλά πως όλη η κοινωνία θα μπορέσει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να σταθεί όρθια.

Εγώ δεν θεωρώ ότι όλα αυτά τα μέτρα που παίρνουμε είναι δίκαια ή είναι μέσα σε αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε. Γι’ αυτό έχουμε βάλει ως ορόσημο το χρέος, γιατί μία κυβέρνηση τις δεσμεύσεις της δεν μπορεί να τις πραγματοποιήσει όλες στον ένα χρόνο, πρέπει να έχει ένα βάθος τετραετίας».

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις