Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ-πονγκ: Σημαντικές εμφανίσεις για τον Ίφιτο στα προκριματικά του Πανελληνίου Νέων-Νεανίδων

Πινγκ-πονγκ: Σημαντικές εμφανίσεις για τ...

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Παμπελοποννησιακού την Κυριακή (07/02)

Με πολύ σημαντικές εμφανίσεις τελείωσε η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων-Νεανίδων για τους αθλητές/τριες της ομάδας του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών την Κυριακή 07/02/2016 και κράτησαν για πάνω από 8 ώρες.

Στους εφήβους, ο Ηλίας Γιαννόπουλος κατετάγη τρίτος στη φάση των ομίλων, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό, όντας σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Στις Νεανιδες, η Χριστίνα Αθανασοπούλου βγήκε 1η στον όμιλο και αγωνίσθηκε κατόπιν εναντίον της αθλήτριας Λιβιεράτου κερδίζοντας την 3-2, σημειώνοντας σπουδαία εμφάνιση και αφού στο τελευταίο σετ έχανε με 9-7 αλλά κέρδισε 11-9.

Στο τελικό της πρόκρισης η Αθανασοπούλου κάμφθηκε στις λεπτομέρειες σε έναν αγώνα με υψηλό θέαμα και αυξομειώσεις στο σκορ.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της Χριστίνας και ύστερα από τη 10η θέση στο Πανελλήνιο Ανοικτό Πρωτάθλημα της Πεύκης είμαι σίγουρος ότι βρισκόμαστε σε θετική τροχιά.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια τόσο στην Φυσική Κατάσταση όσο και στην Τεχνική και οι κόποι μας αποδίδουν.

Η εικόνα της Χριστίνας ήταν πάρα πολύ καλή και θεωρώ ότι ξεπερνάμε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζαμε τους τελευταίους μήνες.

Τον επόμενο μήνα έχουμε ως στόχο να κατακτήσουμε μια θέση στην Εθνική Ομάδα των Μαθητριών Λυκείων που θα αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Μπράβο στην Χριστίνα αλλά και στα άλλα παιδιά για τις προσπάθειές τους" δήλωσε ο προπονητής της ομάδας κ. Μιχάλης Κατσικαδέλης ενώ ο Παναγιώτης Γιώτης επεσήμανε ότι μετά από συστηματική δουλειά ετών έρχεται ο καιρός που η ομάδα θα αναδείξει αθλητές και αθλήτριες που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Η ομάδα των Παμπαίδων-Παγκορασίδων που σχηματίζεται από τις Ακαδημίες της ομάδας έχει όλες τις προδιαγραφές για επιτυχίες.

Την τετράδα που συμμετείχε συμπλήρωσαν οι Ηρώ Γιώτη και Τζωρτζίνα Κωνσταντίνου, που παρότι δεν ανήκουν στην κατηγορία των Νεανίδων, εντούτοις έδωσαν καλούς αγώνες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports