Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι απόφοιτοι του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών κόβουν την πίτα τους την Παρασκευή στο Tag

Οι απόφοιτοι του Πειραματικού Σχολείου Π...

Πρόκειται για εκλογο-απολογιστική συνέλευση του Συλλόγου

Σε μία εκδήλωση με πολλαπλό ενδιαφέρον καλεί τα μέλη του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών, την Παρασκευή το βράδυ στις 12/2/2016 στο TAG (Παντανάσσης και Αγίου Ανδρέου). Πρόκειται για την εκλογο-απολογιστική συνέλευση του Συλλόγου, που συνδυάζεται με το τέλος της τριετούς θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά τη συνέλευση θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ και θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Δυνατότητα υποψηφιότητας έχουν όλοι οι απόφοιτοι του σχολείου και οι σχετικές αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν στο [email protected] ή στο [email protected] (email) ή και στο TAG τη μέρα της εκδήλωσης μέχρι μισή ώρα πριν τις εκλογές.

Καλούνται τα ενεργά μέλη του Συλλόγου καθώς και όσοι απόφοιτοι του ΠΣΠΠ επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύλλογο και να συνδράμουν στις δράσεις της επόμενης τριετίας, με την ψήφο τους η/και τη συμμετοχή τους, να προσέλθουν, σε μια βραδιά αναμνήσεων, προγραμματισμού και κεφιού.

Ωρα προσέλευσης 7:30 μ.μ.

Έναρξη εκλογών: 9:00 μ.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight