Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:"To Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον 1976-2016"-40 Χρόνια Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών» - Παράσταση Παιδικών Τμημάτων

Πάτρα:"To Παρελθόν, το Παρόν και το...

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

40 Χρόνια πέρασαν από τότε που επανιδρύθηκε το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Πάτρας. Πόσα πατρινόπουλα να έχουν περάσει άραγε από το 1976 έως και σήμερα το κατώφλι του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών....;

Σε αυτήν την επετειακή λυκειακή χρονιά δεν θα μπορούσε να μην οργανωθεί μια μουσικοχορευτική εκδήλωση αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.

Από τους πρώτους μαθητές του Λυκείου του 1976 έως τους νέους μαθητές του 2016.

Από τους τοσοδούλιδες σπόρους, στα νέα φυντάνια και από τα πολύχρωμα άνθη στους λαχταριστούς καρπούς.

Από το βρέφος στο νήπιο, από το παιδί στο μαθητή, από το κορίτσι και το αγόρι στην έφηβη και στον έφηβο, από την φοιτήτρια και τον φοιτητή στον επαγγελματία, από το κορίτσι στη γυναίκα, από το αγόρι στον άντρα, από τη γυναίκα στη μάνα και από τον άντρα στον πατέρα, από τον οιγογενειάρχη στη γιαγιά και στον παππού.

Από το παρελθόν, στο παρόν, και από το παρόν στο μέλλον.

Γιατί η διάδοση και η διάσωση του ελληνικού πολιτισμού μέσα από το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών συμβαδίζει με την εξέλιξη της φύσης την πορεία του κύκλου της ζωής και την διαδοχή του ενός χρόνου από τον άλλον.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 9:00μ.μ. σας περιμένουμε όλους στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών για να απολαύσουμε μαζί αυτούς τους σπόρους της ελληνικής γής, που ξύπνησαν και έγιναν φυντάνια και ύστερα διαμορφώθηκαν σε όμορφα, ζηλευτά άνθοι και από αυτά δημιουργήθηκαν ώριμοι, ζουμεροί καρποί.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture