Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο 21χρονος που έκλεψε αυτοκίνητο, υπο την απειλή μαχαιρού

Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο 21χρονος π...

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα το πρωί, προκειμένου να απολογηθεί, ο 21χρονος, που το βράδυ του Σαββάτου άρπαξε το αυτοκίνητο ενός άνδρα, απειλώντας τον με μαχαίρι, στην οδό Κουμανιώτη.
Ο 21χρονος έβγαλε μαχαίρι σε οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου και τον υποχρέωσε να αποβιβαστεί από το όχημά του.Αμέσως ο άγνωστος νεαρός δράστης μπήκες στο Ι.Χ. κι έγινε… «καπνός»

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη άμεσα, ο δράστης της χθεσινοβραδινής ληστείας σε βάρος 30χρονου στην Πάτρα.Δράστης είναι ένας 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού, ανάγκασε τον 30χρονο να του παραδώσει το αυτοκίνητο του


Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε και παραδόθηκε στον παθόντα
Συνελήφθη στο πλαίσιο συντονισμένων, από το Περιφερειακού Κέντρο Επιχειρήσεων,  αστυνομικών ερευνών, σήμερα (7-2-2016) τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.


Ειδικότερα, χθες (6-2-2016) πολύ αργά το βράδυ, ο 21χρονος, προκειμένου αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, με την απειλή μαχαιριού πλησίασε 30χρονο ημεδαπό, τη στιγμή που μαζί με άλλα δυο άτομα επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο του και τον ανάγκασε να του παραδώσει τα κλειδιά του οχήματος με το όποιο τράπηκε σε φυγή.


Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη του δράστη, διενεργήθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος, σε κοντινό σημείο, μέσα σε πολύ λίγη ώρα.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν τον 21χρονο τον όποιο και συνέλαβαν.


Το προανακριτικό έργο ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις