Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ήπια κυκλοφορία στην οδό Μαιζώνος-"Κόκκινο" στα ΙΧ-Τι σχεδιάζει ο Δήμος

Πάτρα: Ήπια κυκλοφορία στην οδό Μαιζώνος...

Δεν θα γίνει πλήρης πεζοδρόμηση

Την εκπόνηση μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τη μετατροπή της οδού Μαιζώνος σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας αναθέτει ο Δήμος Πατρέων, ώστε να προετοιμαστεί για παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης, μετά την ολοκλήρωση της διάνοιξης της Κανακάρη και της κατακσευής της μίνι περιμετρικής.

Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού Παύλος Στάμος εισηγήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο τη μετατροπή της Μαιζώνος σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας. και φαίνεται πως το σενάριο της  πεζοδρόμησης  απομακρύνεται.

Σύμφωνα με τα σχέδια του Δήμου , η Μαιζώνος μεταξύ Αράτου και Γούναρη θα περιλαμβάνει μία λωρίδα κυκλοφορίας για λεωφορεία δίκυκλα και ταξί και θα αποκλείεται από αυτή η διέλευση ΙΧ και μίας διπλής κυκλοφορίας λωρίδα για ποδήλατα.

Ο σχεδιασμός συνδέεται με τη διάνοιξη της οδού Κανακάρη, η οποία θα μετατραπεί σε βασική οδική έξοδο της Πάτρας και η Κορίνθου θα αντιδρομηθεί και θα αποτελεί την είσοδο στην πόλη.

Πάτρα:Ξεκινούν ξανά τρία μεγάλα έργα - Επανεκκίνηση εργασιών σε μίνι περιμετρική, διάνοιξη Κανακάρη και πολυώροφο Αγίου Ανδρέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις