Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ο Ατρόμητος σταμάτησε το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ

Σουπερλίγκ: Ο Ατρόμητος σταμάτησε το νικ...

Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-0 της ένωσης εντός έδρας

Πάνω στον Τραϊανό Δέλλα έμελλε να σπάσει το σερί της ΑΕΚ! Ο ψυχωμένος Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την κακή εικόνα της «Ένωσης» και με ένα γκολ του Μπρίτο, έφτασε σε μεγάλη και δίκαιη νίκη με 1-0.

Φαίνεται πως δεν την… πάει καθόλου την ΑΕΚ το γήπεδο του Περιστερίου. Πριν από τρια χρόνια, είχε «σφραγιστεί» με ήττα από τον Ατρόμητο ο υποβιβασμός.

Αυτή την φορά, η ομάδα του Περιστερίου έβαλε… τέλος στο νικηφόρο σερί της ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 απόλυτα δίκαια και επί της ουσίας μάλλον εύκολα.

Βλέπετε, οι γηπεδούχοι έβγαλαν ψυχραιμία και καθαρό μυαλό στο γήπεδο, αντίθετα με την ΑΕΚ που για πρώτη φορά διαχειρίστηκε με απόλυτη έλλειψης συγκέντρωσης και με δείγματα… πανικού, ένα παιχνίδι. Ήταν ένα ματς που θα κρινόταν στο γκολ και αυτό το πέτυχε ο Ατρόμητος.

Γκολ: 53’ Μπρίτο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Μπάρκας, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Στόιτσεφ, Ούμπιντες, Μπρίτο (82’ Ουσέρο), Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Σουμπίνιο (72’ Ματέι), Κιβρακίδης (68’ Κοντοές)

ΑΕΚ (Πογέτ): Ανέστης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γκάλο, Γιόχανσον, Ζουκουλίνι, Μάνταλος, Βάργκας (57’ Πλατέλλας), Αραβίδης, Τζέμπουρ (57’ Πέκχαρτ).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαχαίρωσαν οπαδό στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports