Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία στον Πειραιά! Νεκρή μια γυναίκα μετά από ληστεία στο σπίτι της-H συγκλονιστική μαρτυρία του συζύγου της - ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στον Πειραιά! Νεκρή μια γυναίκα...

Το ζευγάρι επέστρεφε από διασκέδαση, με τον άνδρα να μένει για λίγο στο αυτοκίνητο

Είναι μία τραγική ιστορία, αφού ένας συνάνθρωπός μας έφυγε από τη ζωή για μία...ληστεία. Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα στις 02:30 το πρωί σεδιαμέρισμα του πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Πειραιά.

Το ζευγάρι επέστρεφε από διασκέδαση, με τον άνδρα να μένει για λίγο στο αυτοκίνητο, προφανώς για να κάνει κάτι. Η γυναίκα ανέβηκε μόνη της στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους! Οι άνδρες την πήγαν σε ένα δωμάτιο όπου την κράτησαν δεμένη.

Λίγα λεπτά αργότερα ανέβηκε και ο άντρας, τον οποίο επίσης οι κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν και στην συνέχεια τον έβαλαν σε διαφορετικό δωμάτιο.

Οι δράστες πήραν χρήματα και αντικείμενα αξίας, ωστόσο όταν έφυγαν ο άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τη φρίκη. Πηγαίνοντας να βρει την γυναίκα του, συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρή, χωρίς ωστόσο να έχει τραύματα.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν από τη νεκροψία - νεκροτομή που θα κάνει ιατροδικαστής τις επόμενες ημέρες, ωστόσο εφόσον δεν έφερε τραύματα είναι πιθανό ο θάνατός της να προήλθε είτε από ασφυξία, είτε ακόμη και από καρδιακό επεισόδιο, εξαιτίας φυσικά του τρόμου που έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι...

Ο άνδρας είναι 74 ετών, συνταξιούχος αστυνομικός, ενώ η αδικοχαμένη του σύζυγος ήταν 59 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες είχε προσφάτως εγχειρηθεί στους πνεύμονες.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις δραματικές στιγμές. "Πάρκαρα κάτω κι ως συνήθως είπα στην σύζυγό μου να ανέβει. Όταν ανέβηκα δεν είδα κάποια ίχνη παραβίασης. Με το που μπήκα στο σαλόνι του σπιτιού, τρία άτομα μου έβαλαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, πήγαν να με σκάσουν", τονίζει χαρακτηριστικά.

Για να συνεχίσει: "Φορούσαν σκούρα ρούχα και πάλεψα, έβγαλα το μαξιλάρι και τους είπα ότι έχω καρδιά και είμαι ακίνδυνος. Μου έβαλαν στα χέρια αυτές τις πλαστικές χειροπέδες και με πήγαν στο άλλο δωμάτιο, αλλά περνώντας είδα την σύζυγό μου μπορύμυτα στο κρεβάτι και δεν κουνιότανε. Λέω μπορεί να είναι λιπόθυμη... Υπέθεσα... Τι άλλο να πω, η ελπίδα... Όταν έφυγαν όμως είδα ότι δεν κουνιόταν καθόλου".

Στην συνέχεια ο ίδιος τονίζει πως κατέβηκε και χτύπησε τα κουδούνια των γειτόνων του, ζητώντας του να τον απελευθερώσουν και να καλέσουν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ακόμη σημείωσε πως η σύζυγός του είχε κάνει εγχείρηση πνεύμονα πριν τρία χρόνια, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε κάνει επέμβαση στη χολή.

Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε είχε ως αποτέλεσμα να εξασθενήσει ο οργανισμός της, με τον 74χρονο να τονίζει πως ίσως ο θάνατός της προήλθε είτε από ασφυξία, είτε από ανακοπή, αφού η 59χρονη δεν έφερε ίχνη τραυματισμού.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο newsit.gr γείτονες του ζευγαριού, οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά, με προφορά που παραπέμπει στο πρώην ανατολικό μπλοκ.

 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις