Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Συνεχίζει την εκπληκτική πορεία της προς τον τίτλο η Λέστερ του Ρανιέρι

Ποδόσφαιρο: Συνεχίζει την εκπληκτική πορ...

Οι "αλεπούδες" επικράτησαν και της Σίτι με 3-1 μέσα στο Μάντσεστερ

Το όνειρό της… εφιάλτη για τους μεγάλους της Premier League κάνει η Λέστερ! Η παραμυθένια ομάδα του Ρανιέρι διέλυσε (και) τη Μαν. Σίτι μέσα στο σπίτι της (3-1) και πλησίασε κι άλλο το θαύμα του τίτλου.

Μία ακόμη συγκλονιστική παράσταση από την Λέστερ και τον Κλάουντιο Ρανιέρι, καθώς οι "αλεπούδες" νίκησαν με 3-1 την Σίτι στο Μάντσεστερ, μετατρέποντας σε... περίπατο το ντέρμπι κορυφής.

Πλέον είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς έπειτα από 25 αγωνιστικές είναι στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς περισσότερους από τους "πολίτες", ενώ Άρσεναλ και Τότεναμ με νίκες θα παραμείνουν στο -5.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" ήταν ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός, Ρόμπερτ Χουτ, καθώς πέτυχε δύο γκολ. Άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με κοντινό πλασέ από εκτέλεση φάουλ του Μαχρέζ και έκανε το 0-3 στο 60' με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Κρίστιαν Φουχς.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ με εντυπωσιακή προσπάθεια είχε κάνει στο 48' το 0-2, φτάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα, όπως και ο Σέρχιο Αγκουέρο που στο 87' μείωσε για το τελικό 1-3.

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Οταμέντι, Ντεμιτσέλις, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Ντελφ (52' Ιχεανάτσο), Γιαγιά Τουρέ (52' Φερνάντο), Νταβίντ Σίλβα (77' Κέλινα), Στέρλινγκ, Αγκουέρο.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Ντρίνκγουοτερ, Καντέ, Μαχρέζ (77' Γκρέι), Ολμπράιτον (85' Νέιθαν Ντάιερ), Οκαζάκι (80' Ουγιόα), Βάρντι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής της Αγγλίας ανάμεσα σε Λέστερ και Σίτι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports