Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Τέλος στο αρνητικό σερί του Πλατανιά με νίκη επί του Αστέρα

Σουπερλίγκ: Τέλος στο αρνητικό σερί του ...

Επικράτησε με 2-0 της ομάδας της Τρίπολης στα Περιβόλια

Στους ρυθμούς του εξαιρετικού Πλατανιά… χόρεψε ο Αστέρας Τρ. στα Περιβόλια! Με γκολ των Γουνδουλάκη (ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει φέτος) και του Ανγκούλο, οι Χανιώτες νίκησαν 2-0 τους Αρκάδες!

Δέκα σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρούσε ο Πλατανιάς δίχως νίκη με τον Γιώργο Παράσχο να τα βάζει με την τύχη του, αφού οι Κρητικοί ήταν καλοί αλλά... απρόσεκτοι.

Το σερί έσπασε απέναντι στον Αστέρα. Και μάλιστα με ιστορικό τρόπο, αφού ο Πλατανιάς κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του τους Αρκάδες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φανούρης Γουνδουλάκης με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε και τη γενικότερη εμφάνιση του. Όσον αφορά τον Αστέρα; Ο προβληματισμός συνεχίζεται.

Γκολ: Γουνδουλάκης (20' σουτ), Ανγκούλο (79' σουτ).

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Μπανανά, Σκαρρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (Τσουράκης 84'), Μουνάφο (Στανισάβλιεβιτς (68'), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ράμος (Ανγκούλο 76').

Αστέρας (Τερεζόπουλος): Μπαντής, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κιτοκό, Χαμντανί (Νίκο 81'), Κουρμπέλης (Δημούτσος 66'),  Μπερτόγλιο, Μούκαμ, Μάσα (Στανισάβλιεβιτς  76'), Ιωαννίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Βαθμός ελπίδας για τον Πανθρακικό στην Λιβαδειά

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports