Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό από την Ξάνθη στην Λεωφόρο

Σουπερλίγκ: Ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό...

Οι ακρίτες έκαναν την έκπληξη επικρατώντας με 1-0 στην έδρα των πρασίνων

Γεμάτη Λεωφόρος, Λέτο στις εξέδρες, αλλά... κηδεία στο χορτάρι! Η εντυπωσιακή Ξάνθη και η απόφαση του Μάνταλου να αποβάλλει νωρίς τον Ζέκα, έφεραν την ήττα για τον Παναθηναϊκό (1-0).

Με το διπλό έφυγε από την Λεωφόρο η SKODA Ξάνθη επικρατώντας 1-0 του Παναθηναϊκού χάρη σε γκολ του Σολτάνι στο 67' της αναμέτρησης.

Οι Ακρίτες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το τριφύλλι έπαιζε με 10 παίκτες από το 53' λόγω σωστής αποβολής του Ζέκα από τον Μάνταλο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή βρήκαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, απείλησαν τον Στιλ και τελικά πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε τη νίκη και το σπουδαίο τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να απειλήσει αλλά δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια χάνοντας δυο-τρεις ευκαιρίες.

Αν και την μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε η Ξάνθη με το οριζόντιο δοκάρι που είχε ο Σκουρτάι στο 85'.

Γκολ: 67' Σολτάνι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Στιλ, Μαρινάκης, Νάνο, Μολέντο, Ταυλαρίδης, Λαγός (76' Λουντ), Ζέκα, Καλτσάς (54' Εσιέν), Πέτριτς, Βιγιαφάνιες (64' Πράνιτς), Κλωναρίδης.

SKODA Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Καρυπίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Φλίσκας (70' Παπαστεριανός), Νιέτο (16' Βασιλακάκης), Ορφανίδης, Ντιμιτρόβ (87' Σκουρτάι), Σολτάνι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Τέλος στο αρνητικό σερί του Πλατανιά με νίκη επί του Αστέρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports