Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: ΑΥΤΑ είναι τα πρώτα "φέρτε" του Κρυμμένου Θησαυρού

Πάτρα: ΑΥΤΑ είναι τα πρώτα "φέρτε&q...

Μεταδόθηκαν από την ΕΡΑ

Σε ζωντανή μετάδοση από τη συχνότητα της ΕΡΑ Πάτρας 92,5 μεταδόθηκαν το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 τα πρώτα θέματα σακούλας σηματοδοτώντας την έναρξη του 51ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού, που φέτος έχει τον τίτλο «Όχι…δεν θα πάρω». Πρόκειται για δυο φέρτε που οι κυνηγοί θα πρέπει να συμπεριλάβουν στη σακούλα τους έως τις 6 Μαρτίου, σε έναν ακριβώς μήνα, όπου θα την παραδώσουν στο Καρναβαλικό Γραφείο.

Σε ένα γιορταστικό καρναβαλικό κλίμα και σε έναν ιστορικό χώρο, τα στούντιο της ΕΡΑ Πάτρας, όπου έχει συνδεθεί με την ιστορία του Κρυμμένου Θησαυρού και του Πατρινού Καρναβαλιού και από όπου έχουν περάσει όλοι οι Δήμαρχοι της Πάτρας και μορφές που πρόσφεραν ογκόλιθους στο οικοδόμημα του Πατρινού Καρναβαλιού όπως ο Άλκης Στέας, έγινε η μετάδοση των δυο πρώτων θεμάτων από την Ομάδα του Κρυμμένου Θησαυρού (υπεύθυνος: Άγγελος Πολυδωρόπουλος και μέλη: Μεντζέλος Μολοχίτης, Παύλος Σούλης και Λέα Τσόγκα) και με παρουσιάστρια τη Νατάσα Τραγουστή.

Τα φέρτε που μεταδόθηκαν προς τους κυνηγούς είναι:

ΘΕΜΑ 1ο

Φέρτε ένα πρωτότυπο πτυχίο Ελληνικού Πανεπιστημίου (όχι Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος) με βαθμό από 9,90 έως 10,00.

Βαθμοί:

-Πτυχίο με βαθμολογία 10 παίρνει 50 βαθμούς

-Πτυχίο με βαθμολογία από 9,95-9,99 παίρνει 40 βαθμούς

-Πτυχίο με βαθμολογία από 9,90-9,94 παίρνει 30 βαθμούς
Πτυχία με χαμηλότερη βαθμολογία από αυτή του 9,90 δεν παίρνουν κανένα βαθμό.

Δεκτά γίνονται μόνο τα βασικά πτυχία και όχι μεταπτυχιακά, διδακτορικοί τίτλοι.

Τα πτυχία θα επιστραφούν μετά το τέλος του παιχνιδιού.

ΘΕΜΑ 2ο

Φέρτε μας ένα πρωτότυπο εισιτήριο αστικού ΚΤΕΛ απλής διαδρομής, από κάθε νομό της Ελλάδος, εκτός του νομού Αχαϊας. Το εισιτήριο θα πρέπει να έχει ημερομηνία θεώρησης πριν τις 06/02/2016.

Βαθμοί:

Για κάθε εισιτήριο από κάθε νομό θα έχετε έναν (1) βαθμό.
Παρατήρηση: Από κάθε νομό θα γίνεται δεκτό μόνο ένα εισιτήριο ανεξαρτήτως του αριθμού των αστικών ΚΤΕΛ που υπάρχουν στον νομό.

Μέγιστη βαθμολογία για το 2ο θέμα: 50 βαθμοί.

Το 51ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού άνοιξε επίσημα τις πύλες του, η αναζήτηση άρχισε και το ραντεβού ανανεώνεται για την 1η Νυχτερινή Πλοήγηση με τίτλο «Χορός για…», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου (Οδηγίες από ΕΡΑ Πάτρας 92,5 το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου από 16.00 έως 17.00).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight