Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνει το ερχόμενο καλοκαίρι η νέα ταινία της "Εποχής των Παγετώνων - Ice Age" -ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ

Καταφθάνει το ερχόμενο καλοκαίρι η νέα τ...

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια θα ακούγονται οι Γ. Μπέζος και Π. Φιλιππίδης

Ο αγαπημένος γκαφατζής καρτούν ήρωας Σκρατ και όλη η παλιοπαρέα της ιδιαίτερα επιτυχημένης και δημοφιλούς πετυχημένης κινηματογραφικής σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων – Ice Age» επιστρέφουν για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια.

Το νέο φιλμ έχει τίτλο «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» και ήδη κυκλοφόρησε το καινούριο διαφημιστικό τρέιλερ της ταινίας, το οποίο και μπορείτε να δείτε.

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του, τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία ψηφιακού animation «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης» θα προβληθεί τόσο στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και μάλιστα στην «δική» μας κόπια, δημοφιλείς και εξαιρετικά αγαπητοί ηθοποιοί όπως οι Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Μπέζος θα είναι και πάλι επικεφαλής του ελληνικού καστ. Το αγγλικό καστ περιλαμβάνει τους Ρέι Ρομάνο, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Κουίν Λατίφα, Σάιμον Πεγκ, Νικ Όφερμαν, Μαξ Γκρίνφιλντ, κ.α.

Το φιλμ «Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης – Collision Course» θα προβληθεί και σε 3D και προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδατο ερχόμενο καλοκαίρι,  στις 14 Ιουλίου του 2016 σε διανομή από την εταιρεία Odeon.

Η ταινία αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas.

Eπιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture