Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση ενημέρωσης και προσέλκυσης νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών έγινε στα Βραχναίικα Πατρών -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εκδήλωση ενημέρωσης και προσέλκυσης νέων...

Συνολικά 59 νέοι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών ήταν το αποτέλεσμα της εξόρμησης

Εκδήλωση όπου θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, θα πραγματοποιήσουν σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 στις 7 το απόγευμα στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων, οι εθελοντές Πυροσβέστες, μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Πυρόσβεσης Διάσωσης Βραχναιίκων.

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Βραχναιίκων και Παραλίας  Πατρών ώστε να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Συνολικά 59 νέοι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών ήταν το αποτέλεσμα της εκδήλωσης που αγκαλιάστηκε από τους φορείς της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η 1η φορά που μία τέτοια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Βραχναιίκων.

Από την πλευρά του ΚΕΔΜΟΠ την παρουσίαση του κέντρου και τη σημασία της προσφοράς έκανε η Αλεξάνδρα Σαρμά (υπεύθυνη επικοινωνίας ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή), ενώ η Άννυ Κωστούρου (μέλος συλλόγου Φλόγας και εθελόντρια ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή) συγκίνησε με την μαρτυρία του προσωπικού της βιώματος.

Τόσο οι εθελοντές πυροσβέστες όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι  υποσχέθηκαν να σταθούν αρωγοί στο έργου του ΚΕΔΜΟΠ - Χάρισε Ζωή, ώστε ασθένειες όπως η οξεία λευχαιμία και τα λεμφώματα  να αποτελούν παρελθόν.

*Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος, συνεργάτιδα του Ioniantv, στο ιατρικό ρεπορτάζ, Μαρία Σιορώκου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις