Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 40 μέρες χωρίς τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο - Αύριο το μνημόσυνο

Πάτρα: 40 μέρες χωρίς τον  Βασίλη Θεοδωρ...

΄Έφυγε" ξαφνικά στα 57 του

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Θεοδωρόπουλου (Βέτουλα), ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών παραμονή Πρωτοχρονιάς βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο Βασίλης έφυγε, όμως για πάντα θα ζει στις καρδιές όλων. Στην καρδιά της αγαπημένης του συζύγου, Ρίας Ρηγάτου, των λατρεμένων του γιων, Τάκη και Νικόλα, της μητέρας του, Μαρίας, αλλά και των φίλων του στο πατραϊκό ποδόσφαιρο, όπου είχε αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του.

Αύριο στις 9.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών θα τελεστεί το 40ημερο Αρχιερατικό μνημόσυνο. Όλοι θα ξανασμίξουν για να αποτίσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής σ’ έναν άνθρωπο που αγάπησε το πατραϊκό ποδόσφαιρο, που προσέφερε σ’ αυτό με όλες του τις δυνάμεις, σ’ έναν άνθρωπο που υπήρξε άριστος οικογενειάρχης, εργατικός, αξιοπρεπής και καλοσυνάτος.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, υπήρξε ένθερμος οπαδός της Παναχαϊκής την οποία στήριξε με αγνότητα και ειλικρινή συναισθήματα, ήταν ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναχαϊκής «Κ. Δαβουρλής», ενώ υπήρξε και σπουδαίος αμυντικός ποδοσφαιριστής του Φωστήρα Οβρυάς τη δεκαετία 1970-80.

Το κενό που άφησε πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο και η πρόωρη απώλειά του «σημάδεψε» την οικογένεια και τους αμέτρητους φίλους του. Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ένα «γνήσιο φιλαράκι», ήταν πάντα εκεί για όλους. Με πραότητα, σεβασμό, κατανόηση και απλόχερη αγάπη αντιμετώπιζε την καθημερινότητα και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε όλους τους σταθμούς της ζωής του και σε όλες τις δραστηριότητές του.

Ο Βασίλης που υπηρέτησε ανέκαθεν σταθερές αξίες, έντιμος, υπεύθυνος, γενναιόδωρος, ασυμβίβαστος και υπερήφανος θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων και νοερά η παρουσία του θα συντροφεύει τους δικούς του ανθρώπους μέχρι να… ξανανταμώσουν.

 

Πάτρα: Θλίψη στην κηδεία του Βασίλη Θεοδωρόπουλου – Το αντίο των φιλάθλων της Παναχαϊκής

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις