Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ταυτοποιήθηκαν... έξι μήνες μετά οι τρεις που λήστεψαν 84χρονη! Τους "κάρφωσε" το DNA

Πάτρα: Ταυτοποιήθηκαν... έξι μήνες μετά ...

Ήταν μέλη σπείρας που δρούσε στην περιοχή

Εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, ληστεία που έλαβε χώρα τον περασμένο Αύγουστο, στην Πάτρα, σε βάρος 84χρονης.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος δύο αλλοδαπών ανδρών, υπηκόων Ρουμανίας, ηλικίας 38 και 27 ετών και ενός 23χρονου Έλληνα.

Ειδικότερα, στις (24-8-2015) νωρίς το πρωί, στην Πάτρα ο 27χρονος, ενεργώντας από κοινού με τους άλλους δύο συνεργούς του, έχοντας καλλυμένα τα χαρακτηριστικά του φορώντας γάντια και κουκούλα fullface εισήλθε σε οικία 84χρονης ημεδαπής και  με την άσκηση σωματικής βίας, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, εξερεύνησαν τον τόπο του περιστατικού, όπου εντόπισαν και κατέσχεσαν, σε κάδο απορριμμάτων, μια κουκούλα τύπου full face, ένα ζευγάρι γάντια και διάφορα διαρρήκτικα εργαλεία. Από την εργαστηριακή εξέταση των πειστηρίων προέκυψε ότι ο γενετικός τύπος του 27χρονου ταυτιζόνταν με εκείνο που είχε απομονωθεί από αυτά.

Σημειώνεται ότι, οι τρείς δράστες είχαν συλληφθεί το περασμένο Οκτώβριο, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ως μέλη εγκληματικής ομάδας που είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις