Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από την πρεμιέρα της ταινίας "Μαγικός Καθρέφτης" που ξεκίνησε να παίζεται και στην Πάτρα

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από την πρεμιέρα της ταινία...

Πρωταγωνιστούν η Ζέτα Δούκα, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Τάκης Παπαματθαίου, κ.α.

Η πρώτη ελληνική 3d ταινία είναι μία πρωτότυπη κωμωδία με τίτλο «Ο Μαγικός καθρέφτης» σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα της πολύ επιτυχημένης ταινίας «Νηsos».

«Ο Μαγικός Καθρέφτης» έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και παίζεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας βρίσκονται ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Ζέτα Δούκα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Τάκης Παπαματθαίου, ο Δημήτρης  Ήμελλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Κώστας Κόκλας.

Το φιλμ διανέμει η εταιρεία Feelgood.

Στο μεταξύ μία τεράστια ποπ ντισκομπάλα «πάρκαρε» έξω από τον κινηματογράφο Αθήναιον στην Βασιλίσσης Σοφίας στους Αμπελόκηπους όπου πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η πρεμιέρα του «Μαγικού Καθρέφτη» του Χρήστου Δήμα, με τους παρευρισκομένους να παίρνουν την θέση τους στην αίθουσα φορώντας τα 3D γυαλιά τους στην πρώτη επίσημη προβολή της πρώτης 3D ταινίας στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να απολαύστε τις εντυπώσεις των πρωταγωνιστών για τους «τρισδιάστατους» εαυτούς τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture