Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ζωηρό το ενδιαφέρον από κοπέλες για τον ρόλο της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2016

Ζωηρό το ενδιαφέρον από κοπέλες για τον ...
Μαρτάτος Tάκης

Τελικά θα γίνει από την Κοινωφελή Επιχείρηση δημόσια πρόσκληση για υποψηφιότητες

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας δεν έχει μέχρι στιγμής καταλήξει στο τι ακριβως θα πράξει σχετικά με το θέμα της επιλογής της φετινής βασίλισσας του καρναβαλιού.

Ερωτώμενος εκ νέου, από το thebest.gr, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκος Χρυσοβιτσάνος μας είπε πως οι αρχικές δηλώσεις που είχε κάνει απαντώντας για το θέμα στη συνέντευξη Τύπου για την τελετή έναρξης, είχαν παρερμηνευτεί και παρεξηγηθεί και πως εν τέλει αναμένεται να υπάρξει μία πρόσκληση ενδιαφέροντος σε νέες κοπέλες να δηλώσουν συμμετοχή, κάτι που αναμένεται να γίνει το αργότερο έως την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

Όσο για την επιλογή, όπως ο ίδιος μας διευκρίνισε θα γίνει από τις κοπέλες που εργάζονται στον Πολιτιστικό Οργανισμό και στο καρναβαλικό γραφείο με τον ίδιο να μην έχει καμία ανάμιξη. Παραδέχτηκε πάντως πως το ενδιαφέρον είναι ζωηρό και πως ο καρναβαλικός οργανισμός «πολιορκείται» από υποψήφιες που θα ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή και να αναλάβουν τον «επίζηλο» ρόλο της βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2016.

Είναι αλήθεια πως πολλές από τις επιλογές των τελευταίων ετών ως προς το πρόσωπο της βασίλισσας ήσαν επιτυχημένες όπως η ηθοποιός Νικολέττα Ράλλη (φωτ.), η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου ή η περσινή βασίλισσα Νάσια Στεφανίδη που δουλεύει και ως επαγγελματίας μοντέλο. Βέβαια ο κ. Χρυσοβιτσάνος επιμένει πως δεν επιθυμούν ως Δημοτική αρχή, η βασίλισσα να ξεφύγει από τον ρόλο της διαφημίζοντας διάφορα πράγματα με εμπορικό χαρακτήρα και πως το ζητούμενο φέτος είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί και θα επιλεγεί να ταιριάζει στην ιδέα του ερχομού της άνοιξης!

Τέλος ο κ. Χρυσοβιτσάνος μας είπε πως ο Δήμος έχει προβεί και σε αγορά καινούριου εξοπλισμού όπως κάγκελα που θα τοποθετηθούν σε σημεία απ’ όπου θα περάσουν οι καρναβαλικές παρελάσεις, πως θα δοθεί ένα ποσό της τάξης των τουλάχιστον 10-12.000 ευρώ για την αγορά σοκολάτας για το γλυκό έθιμο των σοκολατοριχτών (θα ενισχυθούν λοιπόν οι σύλλογοι των σοκολατοριχτών και φέτος από το Δήμο Πατρέων), ωστόσο στο θέμα χορηγιών η αντίληψη της Δημοτικής αρχής είναι μόνο για μικρές και ανταποδοτικές χορηγίες. Δεν θα δούμε έτσι όπως συνηθιζόταν κατά το παρελθόν άρματα που είχαν την ένδειξη γνωστών εταιρειών / επιχειρήσεων, ενώ οι χορηγίες όπως εκτιμά ο κ. Χρυσοβιτσάνος θα κυμανθούν στο περίπου 3,5% του συνολικού προυπολογισμού του καρναβαλιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight