Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Ξεκινά η διαβούλευση για το αναπτυξιακό πρόγραμμα ΟΧΕ

Μεσολόγγι: Ξεκινά η διαβούλευση για το α...

Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη την προσεχή Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

Με αντικείμενο την υποβολή προτάσεων και απόψεων ενόψει σύνταξης των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων από τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη την προσεχή Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00, στην οποία έχουν κληθεί να συμμετέχουν παραγωγικοί φορείς και εκπρόσωποι.

Όπως εξηγεί ο Αντιδήμαρχος Σπ. Διαμαντόπουλος, οι Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις αποτελούν δράση στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) 2014-2020, η εφαρμογή της οποίας αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες.

Η διαβούλευση με τους φορείς που ξεκινά την Δευτέρα, κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να καταγραφούν όλες απόψεις, καθώς η τελική πρόταση του Δήμου θα πρέπει να διατυπωθεί με τη συμμετοχή και συνεργασία της τοπικής κοινωνίας.

Οι Ο.Χ.Ε. έχουν ως στόχο την γενικότερη χωρική βελτίωση των περιοχών όπου απευθύνονται, περιλαμβάνοντας τομείς όπως η τοπική οικονομία και απασχόληση, η βελτίωση της καθημερινής ζωής των δημοτών καθώς επίσης η προστασία και διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, περιλαμβάνει στο σύνολό του τις καλές προϋποθέσεις χάραξης ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου, ωστόσο η επίτευξη των παραπάνω στόχων απαιτεί έγκαιρη προετοιμασία αλλά και πληρότητα προτάσεων.

Η συνάντηση που έχει προγραμματισθεί για την 8η Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Μουσείου Ιστορίας και Τέχνης (Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Μεσολογγίου, συμπαραστάτης στις κινητοποιήσεις των αγροτών

 

Πηγή: aerasnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις