Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ζωή που έσβησε στην άσφαλτο, σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά της- Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος οδηγός στο Νοσοκομείο του Ρίου

Η Ζωή που έσβησε στην άσφαλτο, σήμερα θα...

Θρήνος στην Ηλεία

Σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά της…Η Ζωή, θα έσβηνε 22 κεράκια για τα 22 χρόνια γεμάτα ζωή. Και οι φίλοι της θα την αγκάλιαζαν χαρούμενοι να της ευχηθούν χρόνια πολλά…Αλλά τελικά, η Ζωή…έσβησε στην άσφαλτο, τη νύχτα της Τετάρτης, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε, με δυο ακόμα φίλους της, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews κολλητός της, και οδηγός του δικύκλου, δίνει μάχη για τη ζωή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ενώ ο 20χρονος φίλος τους, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο Πύργου.

Η συγγενείς και οι φίλοι της Ζωής Θανάσουλα,  δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το χαμόγελό της. Ούτε αυτοί, ούτε ο μικρός Μαρίνος, το 3χρονο αγοράκι της που υπεραγαπούσε.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τα τρία παιδιά, ξεκίνησαν από τον Πύργο και το δίκυκλο του 18χρονου, με προορισμό το σπίτι του, στην Βαρβάσαινα. Δεν έφτασαν ποτέ…Λίγο μετά τη μεγάλη κατηφόρα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, ανετράπη με αποτέλεσμα τα τρία παιδιά να βρεθούν στο οδόστρωμα. Ο θάνατος της Ζωής, ήταν ακαριαίος.

Αν και ο 18χρονος οδηγός φορούσε κράνος, η πρόσκρουση στο έδαφος ήταν τόσο σφοδρή που, το κράνος διαλύθηκε λες και ήταν από γυαλί, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, που έφτασε άμεσα στο σημείο, έκανε ότι είναι δυνατό για να βοηθήσει τον 18χρονο, στον οποίο αφού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στο Νοσοκομείο του Πύργου, διασωληνώθηκε από τους γιατρούς και - λόγω της κρισιμότητάς της κατάστασής του - διεκομίσθη στο Πανεπιστημικό Νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί που, μέχρι αργά χθες το απόγευμα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε αντίθεση με τα άλλα δυο παιδιά, ο 20χρονος τρίτος επιβαίνων, τραυματίστηκε ελαφρά και μολονότι είχε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα - βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου…

«Αυτό το χαμόγελο δε θα σβήσει ποτέ…»

«…καλό παράδεισο Ζωή…», «..ελπίζω αυτό το χαμόγελο ποτέ να μη σβήσει, εκεί ψηλά που θα είσαι…», «…καλό ταξίδι Ζωή μου, θα σε αγαπάω για μια ζωή και θα θυμάμαι αυτό που μου είχε πει…τον θάνατο μην τον φοβάσαι…», «…δεν σου λέω αντίο, είναι ψέματα, ψέματα, ακούς ψέματα... Είσαι εδώ και θα είσαι», «..άδικη η ζωή ρε φιλέ, πολύ άδικη…». «…καλό ταξίδι κοριτσάκι μου...καλό παράδεισο…», «…πες μου ότι δεν είναι αλήθεια, πες ότι είναι απλά ένα όνειρο…». Αυτές είναι μόνο λίγες από τις δεκάδες αναρτήσεις που έκαναν οι φίλοι της Ζωής, στην προσωπική της σελίδα στο «Facebook». Την αποχαιρετούν - οι περισσότεροι, γιατί κάποιοι, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα το φευγιό της - μ’ ένα μήνυμα αγάπης, μια σκέψη, μια ανάμνηση κοινή…της εύχονται «Καλό Παράδεισο» και τη διαβεβαιώνουν ότι δεν θα την ξεχάσουν ποτέ…

 

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις