Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Πού υπάρχουν μπλόκα αγροτών - Πότε θα κλείσουν δρόμους

 Δυτική Ελλάδα: Πού υπάρχουν μπλόκα αγρο...

Έρχονται με τρακτέρ στην Πάτρα

Παραμένουν στα μπλόκα τους οι αγρότες και στη Δυτική Ελλάδα και σήμερα θα υπάρξουν αποκλεισμοί δρόμων, ενώ σήμερα στις 10.30 περίπου το πρωί αγρότες από τη Δυτική Αχαΐα θα έρθουν με τρακτέρ στην Πάτρα, στην πλατεία Όλγας.

Παραμένει το μπλόκο των αγροτών στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου στην Κάτω Αχαΐα. Ο δρόμος θα κλείσει από τις 6 έως τις 9 το βράδυ ενώ υπάρχει σκέψη για αποκλεισμό και νωρότερα γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Αγρότες έχουν παρατάξει τρακτέρ και στο Σταυροδρόμι Αχαΐας.

Μπλόκα υπάρχουν στην Αιτωλοακαρνανία. Το μπλόκο Κεφαλοβρύσου θα αποκλείσει την Αντιρρίου -Ιωαννίνων από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Ένα ακόμα μπλόκο έχει στηθεί στον Εύηνο. Αποκλεισμός θα γίνει  από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις έξι το απόγευμα. Να σημειωθεί πως η δύναμη των αγροτών στον Εύηνο δεν είναι μεγάλη και εκφράζονται φόβοι για  πρόκληση αντιδράσεων από τους οδηγούς – επιβάτες που θα αποκλειστούν.

Στον Άγιο Νικόλαο της Βόνιτσας, αντιπροσωπεία των αγροτών  θα χαιρετίσει την απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο της Λευκάδας και ακολούθως θα γίνει αποκλεισμός των διοδίων στην υποθαλάσσια σήραγγα του Ακτίου για τέσσερις ώρες, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Τρίωρος αποκλεισμός της ε.ο. Ναυπάκτου – Ιτέας στην έξοδο της παράκαμψης της Ναυπάκτου από τις 12 μ.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. θα υπάρξει από τους αγρότες της Ναυπακτίας – Δωρίδας, σύμφωνα με το agriniopress.gr

Μπλόκο στήνουν οι αγρότες και στη ΝΕΟ Πατρών - Κορίνθππυ στο Αίγιο, στο ύψος των βενζινάδικων και είναι πιθανό ο δρόμος να κλείσει μετά τις 11.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις