Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Δύο live μουσικές εμφανίσεις από τον Γιάννη Μηλιώκα στον Σταυρό του Νότου

Δύο live μουσικές εμφανίσεις από τον Γιά...

Στις 11 και 18 Φεβρουαρίου 2016, στις 22.00

Ο ξεχωριστός ερμηνευτής και τραγουδοποιός Γιάννης Μηλιώκας θα εμφανιστεί για δύο μουσικά live στο Σταυρό του Νότου, στην οδό Φραντζή και Θαρύπου 35-37, στο Νέο Κόσμο, στην Αθήνα, μαζί με τη Βιολέτα Ίκαρη και τους 1 Βήμα Μπροστά.

Ο Γιάννης Μηλιώκας όπως αναφέρει στην ανάρτηση του, το culturenow.gr, έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Ιουνίου του 1950. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1980 και είχε αμέσως μεγάλη απήχηση. Τα τραγούδια του, «Για το καλό μου», «Ροζ» (ντουέτο με την Αφροδίτη Μάνου) «Ποιμενικό Ροκ»,«Γκρέκο Μασκαρά», κ.α., έγιναν μεγάλες επιτυχίες & αποτέλεσαν σταθμούς στην ελληνική μουσική.

Το 2010 εξέδωσε το βιβλίο "Μαίανδρος: Η άγνωστη γυμναστική των αρχαίων Ελλήνων" από τις εκδόσεις Κάκτος.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μαζί με τη Βιολέτα Ίκαρη και τέσσερις σπουδαίους μουσικούς θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ηλεκτρισμό, ένταση και χιούμορ. Στο πρόγραμμα θα ακουστούν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Μηλιώκα καθώς και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Ο Γιάννης Μηλιώκας αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη εποχή. Είναι ο τραγουδιστής που μας διασκεδάζει με τον σαρκασμό στα τραγούδια του, το χιούμορ στους στίχους του και με την όλη σκηνική του παρουσία, η οποία μας προκαλεί να περάσουμε καλά. Τα τραγούδια του όπως «Κακοσαλέσι (Δεν ξανά βόσκω άλλες βουβάλες)», «Για το καλό μου», «Greco mascara», «Ροζ», «Ποιμενικό ροκ», «Vamos αλάνια», «Να δεις που κάποτε» και πολλά άλλα άφησαν τη σφραγίδα τους στο ελληνικό τραγούδι και συνεχίζουν να ακούγονται ευχάριστα στα ραδιόφωνα.

Τα live του Γ. Μηλιώκα θα γίνουν την Πέμπτη 11 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, στις 22.00.

Τιμ;h εισιτηρίων: 12 ευρώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life