Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Χαρούλα Αλεξίου εξομολογείται: «Ήταν μόνο 35 ετών, όταν πέθανε και αυτό δε μπορούσα να το συγχωρήσω»

Η Χαρούλα Αλεξίου εξομολογείται: «Ήταν μ...

Στο νέο της θεατρικό στοίχημα, το «Χειρόγραφο» υπάρχει αναφορά στον πατέρα της

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Χαρούλα Αλεξίου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το θάνατο που τη συγκλόνισε, τη σχέση με τη μητέρα της και το ρόλο που έχει το γέλιο στη ζωή της.

Στο νέο της θεατρικό στοίχημα, το «Χειρόγραφο» υπάρχει αναφορά στον πατέρα της. Ήταν ο αγαπημένος της;

«Είναι αυτός που μου έλειψε περισσότερο. Ο Θανάσης Ρουπάκας. Όλοι βάζουμε τη μάνα από όλους, αλλά μεγάλη πια κατάλαβα πως η απουσία του πατέρα μου έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Τον “έψαξα” στους άνδρες μου, τον έβαλα στον χαρακτήρα μου και εν τέλει του έδωσα-πιστεύω- τη θέση που του αξίζει. Ήταν μόλις 35 χρόνων όταν πέθανε και αυτό δεν μπόρεσα να το συγχωρήσω. Τον ήθελα κοντά μου στα δύσκολα, αν με υπερασπιστεί να γίνω η κοκόνα του, να του θυμώσω και να τον λατρεύω. Τώρα θέλω να γράψω τη λέξη πατέρας μόνο με κεφαλαία», εξομολογήθηκε στον Βασίλη Μπουζιώτη και την Real Life.

Για τη μητέρα της, είπε: «Πώς αλλιώς; Αυτή η γυναίκα-η Ιφιγένεια- έγινε η Χαρούλα. Η μάνα, η φίλη, η αγιοποίησή της, το θύμα, ο θύτης, η λατρεία, η απόρριψη και τέλος η γυναίκα, απλώς η Γυναίκα που κουβαλάει τη μοίρα της».

Όσο για την ένταξη του αυτοσαρκασμού στο έργο, η ίδια τόνισε: «Το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός είναι το όπλο για την ισορροπία μου. Μέσα σε όλα αυτά που διάλεξα να πω είναι και αυτή η πλευρά μου. Δεν αντέχω να ζω χωρίς το γέλιο. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που η πλάκα και το γέλιο εναλλάσσονταν με το δράμα. Όλα στην υπερβολή τους, μέχρι εκεί που δεν αντέχεις πια. Αυτό το κουβάλησα κι εγώ, και για πολύ μάλιστα. Άργησα να βρω το μέτρο.


peoplegreece.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight