Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

"Εθνικός Πρωταθλητής" η Πατρινή "Λουξ" στα European Business Awards -Ψηφίστε για ν΄ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη

"Εθνικός Πρωταθλητής"  η Πατρι...

Βραβεύτηκε από τον Βρετανό Πρέσβη

Η Λουξ Μαρλαφέκας βραβεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου από τον Βρετανό Πρέσβη,κ. John Kittmer, ως «Εθνικός Πρωταθλητής» (National Champion) στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών βραβείων European Business Awards.

Περνώντας στη 2η φάση του διαγωνισμού, η Λουξ διεκδικεί την ψήφο του κοινού στην on-line ψηφοφορία στο http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/17036 για να αναδειχθεί στη συνέχεια Public National Champion.

Με την πρόκρισή της η Λουξ θα διαγωνισθεί με τους υπόλοιπους 32 Ευρωπαίους NationalChampions για τον τίτλο του Overall European PublicChampion. Σε μία τέτοια περίπτωση, η Λουξ και η Ελλάδα θα κερδίσουν μία σημαντική θέση στο ευρωπαϊκό επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Σημειώνεται ότι η Λουξ αποτελεί την μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, που ανήκει εξολοκλήρου σε Έλληνες επιχειρηματίες και εδώ και δεκαετίες αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης για την χώρα με συνεχείς επενδύσεις στην καινοτομία.

Η Λουξ δημιουργεί προϊόντα από 100% ελληνικές πρώτες ύλες, με προστιθέμενη αξία για τον καταναλωτή αλλά και την εγχώρια οικονομία, ενώ προσφέρει εργασία σε 120 ελληνικές οικογένειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Πάτρα: Οι αδελφοί Μαρλαφέκα στους 25 επιχειρηματίες που έχουν πρότυπο Έλληνες φοιτητές

Ευχές δέχθηκε ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας στο Κελλάρι 151

 

ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life