Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Με ποιους βγήκε « εκτός εαυτού» ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Με ποιους βγήκε « εκτός εαυτού» ο Νίκος ...

Τι είπε λίγο μετά τη διακαναλική

Στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρενέβη τηλεφωνικά αργά χθες το βράδυ ο Νίκος Χατζηνικολάου για να σχολιάσει - τι άλλο - τη διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου. Ο εκδότης σχεδόν φώναζε «στον αέρα», αγανακτισμένος από τις ερωτήσεις που έγιναν, αλλά κυρίως εξ αιτίας αυτών που δεν ετέθησαν.

Οι ενστάσεις του είχαν να κάνουν με τα σκάνδαλα για τα οποία δεν ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός, με το τι θα γίνει την μετά μνημόνιο εποχή, όταν το χρέος θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, ενώ ήταν οργισμένος και για την μη αναφορά στα εθνικά θέματα σε μία περίοδο που οι Τούρκοι - όπως τόνισε - κάνουν...έρευνες στο Αιγαίο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ακόμη ότι με τη συνέντευξη αυτή ο κ. Παπανδρέου αδίκησε τον εαυτό του, μια και αντί της διακαναλικής που είχε στόχο την...«προώθηση» των δικών του υποψηφίων, θα έπρεπε να οργανώσει συνεντεύξεις με δημοσιογράφους και να τεθούν σε αυτές όλα τα σημαντικά ζητήματα χωρίς τον...Πεταλωτή, την παρουσία του οποίου τόσο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος όσο και ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισαν πρωτόγνωρη!

Τέλος, ο κ. Χατζηνικολάου, μετά από σχετικό πείραγμα του Τριανταφυλλόπουλου, παραδέχτηκε ότι τσαντίστηκε γιατί ακυρώθηκε και η εκπομπή του λόγω της συνέντευξης....

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight