Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Βραδιά γευσιγνωσίας στο Wine Bar του ξενοδοχείου "Βυζαντινό"

Πάτρα: Βραδιά γευσιγνωσίας στο Wine Bar ...

Με τα κρασιά της οινοποιίας Παρπαρούση

Βραδιά γευσιγνωσίας με τα κρασιά της οινοποιίας Παρπαρούση διοργανώνει την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 στις 7.30 μ.μ. το wine bar του ξενοδοχείου «Βυζαντινό» (Ρ. Φεραίου 106, Πάτρα).

Στο χώρο του wine bar οι παρευρισκόμενοι θα δοκιμάζουν επιλεγμένα κρασιά της οινοποιίας, με τη συνοδεία γευστικών προτάσεων από την κουζίνα του ξενοδοχείου.

Παράλληλα θα μπορούν να συμμετέχουν σε κλήρωση για μια συλλεκτική φιάλη Magnum 1.5lt Επιλεγμένος Οίνος Νεμέα Reserve 2012.

Oινοποιία Παρπαρούση ιδρύθηκε το 1974 από τον οινολόγο Θανάση Παρπαρούση και τη σύζυγό του Βάσω, με στόχο την παραγωγή εμφιαλωμένων ποιοτικών κρασιών. Η δεύτερη γενιά συμμετέχει ενεργά, με την Εριφύλη και τη Δήμητρα στην αμπελουργία, οινοποίηση και παραγωγή.

Το οινοποιείο βρίσκεται στα Μποζαΐτικα της Πάτρας όπου η οινοποίηση, η ωρίμανση, η παλαίωση και η εμφιάλωση λαμβάνουν χώρα. Για την ωρίμανση και παλαίωση χρησιμοποιούνται νέα γαλλικά βαρέλια. Η πλειονότητα των κρασιών παράγονται από ιδιόκτητους αμπελώνες στη Μόβρη Αχαΐας και στα Μποζαΐτικα.

Πρωταρχικός στόχος είναι η ανάδειξη και προώθηση των τοπικών ποικιλιών που η δυναμική τους, τους επιτρέπει να ενταχθούν επάξια στην παγκόσμια οινική παλέτα. Δεκαετίες τώρα, πολλά κρασιά της οινοποιίας συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight