Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χρυσοβιτσάνος στο thebest.gr: "Δύσκολο να γίνει αυτό το Σάββατο η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού. Ίσως ούτε το επόμενο"

Χρυσοβιτσάνος στο thebest.gr: "Δύσκ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η Νατάσσα Τραγουστή παρουσιάστρια της βραδιάς

Προς αναβολή πηγαίνει η προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού λόγω των αναμενόμενων άστατων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με δηλώσεις του Νίκου Χρυσοβιτσάνου, Πρόεδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-«Καρναβάλι Πάτρας», στο thebest.gr. «Απ' ότι φαίνεται είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού στις 16 Ιανουαρίου ενώ δεν είναι σίγουρο ούτε ότι θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο, στις 23 Ιανουαρίου. Την οριστική απόφαση θα την πάρουμε αύριο».

Αν και η προκήρυξη της θέσης της βασίλισσας του καρναβαλιού θα γινόταν μετά την έναρξη φαίνεται ότι τελικά θα προηγηθεί. Ανοιχτό μένει και το ενδεχόμενο της ρίψης πυροτεχνημάτων στον Πατρινό ουρανό.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης περιμένουν να δοθεί η απαραίτητη άδεια από την αστυνομία. Όπως ανέφερε ο Νίκος Χρυσοβιτσάνος :«Τα πυροτεχνήματα είναι στο πρόγραμμα αλλά δεν είναι στο χέρι μας».

Η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού δεν θα μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση παρά μόνο από τοπικά κανάλια. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή.

Ο Καρνάβαλος δεν θα κάνει φέτος την εμφάνιση του στην τελετή έναρξης καθώς ούτε έτοιμος είναι ούτε και ταιριάζει με το concept της βραδιάς.

Την τελετή έναρξης για φέτος έχει επιμεληθεί ο ντραμίστας Νίκος Τουλιάτος. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν περίπου 110 καλλιτέχνες ,35 από αυτούς είναι επαγγελματίες, ενώ πάνω στην σκηνή θα δούμε μαθητές (ωδείων, μουσικών σχολών κλπ),μουσικά σχήματα και γκρουπάκια που θα δώσουν στην νύχτα της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού ξεχωριστό χρώμα και ήχο.

Σχετικά άρθρα

Πάτρα: Ο καιρός... χαλάει την τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού - Ακόμη και την αναβολή σε περίπτωση βροχής σκέφτονται στον Δήμο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight