Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης για τον Πανιώνιο επί του Ηρακλή

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης για τον Πανιώνι...

Οι κυανέρυθροι επιβλήθηκαν με 1-0 του γηραιού στην Νέα Σμύρνη

Ξεμπέρδεψε με τα δύσκολα και έδειξε ξανά την εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο! Μετά από 4 ματς χωρίς νίκη, ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του κάκιστου Ηρακλή και επέστρεψε στην πρώτη 5άδα της Σούπερ Λίγκας.

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον Πανιώνιο με τους "κυανέρυθρους" να επικρατούν 1-0 του Ηρακλή και να παίρνουν τρεις πολύτιμους βαθμούς που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έφεραν την ομάδα της Νέας Σμύρνης και πάλι στην πρώτη πεντάδα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ ο Ηρακλής πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην Super League ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στα 90' του αγώνα δεν είχε ούτε μια τελική προς την εστία του Διούδη.

Γκολ: 59' Ανσαριφάρντ

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Χατζηισαίας, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Ανσαριφάρντ (86' Χαλκιαδάκης), Καραμάνος (78' Καθάριος), Μπακασέτας (90' Πατσατζόγλου).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κυριακίδης (72' Λουκίνας), Πορτουλίδης (63' Ζαμπάζης), Πασάς, Ρομάνο, Ιντζόγλου (46' Τσότρας), Βέλλιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννενα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports