Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα την Άννα Συνοδινού

Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν με συγκ...

Ανάμεσα τους η Ζωή Λάσκαρη, η Μιμή Ντενίση και ο Στ. Κραουνάκης - Στο thebest.gr μίλησε ο Κώστας Καζάκος

Η είδηση της Άννας Συνοδινού που έσβησε σε ηλικία 88 ετών μετά από ενάμιση χρόνο ταλαιπωρίας με την υγεία της, μέσα στον οποίο μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, έχει συγκινήσει τόσο τους απλούς θεατρόφιλους όσο και τους συναδέλφους ηθοποιούς της αξέχαστης πρωταγωνίστριας.

Ήδη γνωστοί ηθοποιοί αποχαιρετούν την Άννα Συνοδινού εκφράζοντας το δικό τους αντίο στη μεγάλη ηθοποιό που για ένα διάστημα ασχολήθηκε και με την πολιτική, η οποία έφυγε πλήρης ημερών.

«Το κενό που αφήνει είναι τεράστιο γιατί ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο για το θέατρο. Είχα συνεργαστεί μαζί της για δυο χρόνια στους "Φρουρούς της Αχαίας" και είχα γνωρίσει έναν πολύ καλλιεργημένο άνθρωπο και μια ταλαντούχα ηθοποιό», είπε στο protothema.gr, η ηθοποιός Μιμή Ντενίση.

«Αιώνια η Συνοδινού, βλέμμα χιλιόμετρο, απόλυτα ελληνικά, σπουδαία, αλλά θυμίστε μου, ποια είχε χαστουκίσει στη βουλή;» έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην προσωπική του σελίδα στο facebook ενώ η πρωταγωνίστρια Ζωή Λάσκαρη την αποχαιρέτησε με μια κοινή φωτογραφία τους γράφοντας: «Χάνονται οι έμπλεοι δόξας. Μας απέμειναν τα σελέμπριτι. Καλό σου ταξίδι αγαπημένη, μοναδική μου Άννα»

Το δικό της αντίο είπε μέσω των social media και η ηθοποιός της νεότερης γενιάς Δήμητρα Ματσούκα, η οποία είχε την τιμή να δουλέψει μαζί της, επί έξι μήνες σχεδόν καθημερινά.

«Είχα την τιμή να δουλέψουμε μαζί, ως θεία και ανιψιά στα γυρίσματα για τα "Ματωμένα χώματα". Έξι μήνες σχεδόν καθημερινά. Θα τη θυμάμαι πάντα για το μεγάλο της ταλέντο και το υψηλό της χιούμορ. Η Άννα Συνοδινού, μια ηθοποιός μεγατόνων με ψυχή και ματιά κοριτσιού», έγραψε η Δήμητρα Ματσούκα βάζοντας και μία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture