Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παραδόθηκε το νέο σύγχρονο κτίριο της Ιχθυόσκαλας Πατρων- ΦΩΤΟ

Παραδόθηκε το νέο σύγχρονο κτίριο της Ιχ...

'Επειτα από τις φθορές που είχαν προκληθεί μετά τον σεισμό τον Ιούνιο 2008

Ένα ακόμη σύγχρονο έργο, σημαντικό για τη διασφάλιση της δημόσιας Υγείας, παραδίδεται στην τοπική κοινωνία από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και πρόκειται για τη «Βελτίωση των εγκαταστάσεων της Ιχθυόσκαλας Πατρών» προϋπολογισμού 3.690.000 ευρώ.

Οι εργασίες που έγιναν ήταν για τη βελτίωση των κτιριακών και των ηλεκτρομηχανολογικών  εγκαταστάσεων της υπάρχουσας Ιχθυόσκαλας Πατρών, έπειτα από τις φθορές που είχαν προκληθεί μετά τον σεισμό τον Ιούνιο 2008, καθώς και την προσθήκη Α’ ορόφου με γραφεία.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δίνουμε προς χρήση ένα σύγχρονο κτίριο που θα συνδράμει τους επαγγελματίες και τους υπαλλήλους να εργάζονται σε καλύτερες συνθήκες και με περισσότερη ασφάλεια. Ένα κτίριο – σημείο αναφοράς και για τους αλιείς μας, ένα οίκημα υποστηρίζει την καλή λειτουργία της αγοράς, εξασφαλίζει τα συμφέροντα των καταναλωτών και διασφαλίζει τη δημόσια Υγεία» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο χώρο μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Αγγελόπουλο και Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Μπράμο, στελέχη του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, της Ιχθυόσκαλας, της Μητρόπολης Πατρών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Και προσέθεσε ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας: «Στόχος μας και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε πράξη, είναι να παραδίδουμε στους πολίτες μας έργα ολοκληρωμένα και λειτουργικά που συμβάλλουν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας».

Η μελέτη βελτίωσης των εγκαταστάσεων περιελάμβανε εργασίες αποκατάστασης των βλαβών διάβρωσης των δομικών στοιχείων σε όλο το κτίριο των 3.030 τ.μ., ενώ στον καινούργιο όροφο περιλαμβάνονται νέα γραφεία, πατάρια κ.α.

Επιπλέον, έγινε πλήρης ανακατασκευή του περιβάλλοντος χώρου ελιγμών και φόρτωσης με υπερσύγχρονο βιομηχανικό δάπεδο και ανακαίνιση στις ράμπες φόρτωσης.

Το έργο εντάχθηκε  στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013» με κωδικό ΟΠΣΑΑ : 171622 με ονομασία «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝ» και για την κατασκευή του είχε υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Εταιρίας Ανάπτυξης Αλιείας ΕΤΑΝΑΛ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις