Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το εγκώμιο Καρατζαφέρη έπλεξε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος

Το εγκώμιο Καρατζαφέρη έπλεξε ο Μητροπολ...

"Λέμε Δόξα τω Θεω που υπάρχουν φωνές σαν τη δική σας", του είπε

Με επίσκεψη στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας ξεκίνησε το πρόγραμμα της περιοδείας του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη στο Νομό Αχαΐας. Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, όπως ανακοινώθηκε από τον ΛΑΟΣ.

Μετά τη συνάντηση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος δήλωσε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που ήρθε ο κ. Πρόεδρος στην ταπεινή μου Επισκοπή και πρέπει να πω ότι έχω δίπλα μου ένα στρατηγό, και εγώ είμαι ελεύθερος σκοπευτής που πετάω καμιά ντουφεκιά στον αέρα για να νοιώθω ότι είμαι ζωντανός. Να αφυπνίζω την εθνική συνείδηση αυτών που δεν την έχουν. Γιατί νομίζω στην Ελλάδα οι πολλοί έχασαν την εθνική συνείδηση.

Χαίρομαι κ. Πρόεδρε που είστε κοντά μας και θαρρώ ότι πρέπει να βρισκόμαστε τακτικά και να μας μεταφέρετε εσείς τον αέρα που υπάρχει εκεί στο κλεινόν άστυ, τις χαρές και τις ανησυχίες για να παίρνουμε και εμείς θάρρος και δύναμη στον ταπεινό αγώνα μας.

Εγώ έχω ένα «blog» όπως γνωρίζετε και από εκεί προσπαθώ να ενθαρρύνω. Η φωνή σας μας ενισχύει πάντοτε και λέμε «δόξα τω Θεώ» που υπάρχουν και αυτές οι φωνές. Δεν έχουν απομείνει και πολλές φωνές στον Ελλαδικό χώρο και νομίζω πως ουσιαστικά όλοι εμείς οι υπόλοιποι «έχουμε πουληθεί» γιατί άλλοι αποφασίζουν πριν από εμάς για εμάς. Και αυτό είναι το δράμα της Ελλάδος.

Εύχομαι ο Θεός να προστατεύσει τον τόπο μας και να φωτίσει όλους όσους έχουν ευθύνη εξουσίας. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σας».

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε:

«Διερχόμενος για την Πάτρα αισθάνθηκα την ανάγκη να έρθω εδώ στον Άγιο Πατέρα για να γεμίσω τις μπαταρίες μου, να γεμίσω τις μπαταρίες της εθνικοφροσύνης, τις πατριωτικές μπαταρίες, τις μπαταρίες του ορθού τρόπου σκέψεως. Κάθε φορά μετά από τη συνάντηση με τον Άγιο Αιγιαλείας και Καλαβρύτων βγαίνω και πιο σοφός. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την ανταλλαγή των απόψεων που είχαμε».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης επισκέφτηκε την Αρχιεπισκοπή Πατρών, όπου και είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. συζήτησαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και αντάλλαξαν απόψεις. Η συνάντηση διεξήχθη μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις