Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Δυτική Ελλάδα- 4,7 Ρίχτερ κοντά στην Κυλλήνη και μετασεισμός 3 Ρίχτερ - Αρκετές δονήσεις στη διάρκεια της νύχτας

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Δυτικ...

11.20 Αρκετές σεισμικές δονήσεις έχουν καταγραφεί από χθες βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ιονίου. Αισθητή στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα έγινε η δόνηση των 4,5 ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και 4,7 ρίχτερ σύμφωνα με τον Ευρωμεσογειακό, επίκεντρο της οποίας ήταν η Κυλλήνη.

Δείτε περισσότερα για τους σεισμούς στη διάρκεια της νύχτας

Αλλεπάλληλες δονήσεις στη διάρκεια της νύχτας στο Ιόνιο - Δείτε τη σεισμική δραστηριότητα

 

 

10:47: Μετασεισμός 3 Ρίχτερ εκδηλώθηκε 3 λεπτά μετά τη δόνηση των 4,7 Ρίχτερ. Το επίκεντρο του μετασεισμού εντοπίζεται 8 χιλιόμετρα κοντά στην Κυλλήνη και του σεισμού των 4,7 Ρίχτερ, 11 χιλιόμετρα από την Κυλλήνη.

10:43 Νεότερες μετρήσεις του Ευρωμεσογειακού Κέντρου Σεισμών υπολογίζουν την ένταση του σεισμού σε 4,7 Ρίχτερ, ενώ το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο της Αθήνας σε 4,5 Ρίχτερ.

10:36 Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός είχε ένταση 4,3 Ρίχτερ και το επίκεντρό του εντοπίζεται 19 χιλιόμετρα ανατολικά της Ζακύνθου και 75 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πάτρας.

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις