Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Εξαντλήθηκαν μέσα σε ένα...4ωρο τα ειστήρια για το Χριστουγεννιάτικο κονσέρτο της Πολυφωνικής

Πάτρα: Εξαντλήθηκαν  μέσα σε ένα...4ωρο ...

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό

Εξαντλήθηκαν μέσα σε τέσσερεις ώρες τα εισιτήρια για το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ  της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, της κορυφαίας εορταστικής συναυλίας της πόλης μας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ [ακριβώς], στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πολλοί συμπολίτες δεν κατάφεραν για μία ακόμα χρονιά να προμηθευτούν εισιτήριο, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική αυτής της συναυλίας και παρά το γεγονός της ύπαρξης 1000 θέσεων στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχήτης ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ [Διδασκαλία- Διεύθυνση: Γιάννης Μαυρίδης], των διαπρεπών σολίστ: ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ [mezzosoprano] και του συμπολίτη μας ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ [varitono], της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: ΛούσηΧριστοδούλου] των ΠΑΙΔΙΚΗΣ& ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ, [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά], της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], αλλά και της Ακαδημίας Χορού- DanceA, Ελένης Μπαλαφούτη. Σύνολο 300 ερμηνευτές.

Το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων/Δημοτικό Ωδείο Πατρών, αλλά και με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τη συναυλία θα μεταδώσει απ’ ευθείας η ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ, ενώ την αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψη του Κοντσέρτου θα έχει η τηλεόραση ΙΟΝΙΑΝ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View