Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Άννα Βίσση καλεσμένη στο Νίκο Χατζηνικολάου!

Η Άννα Βίσση καλεσμένη στο Νίκο Χατζηνικολάου!

Σήμερα το πρωί.

Η Άννα Βίσση καλεσμένη, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 μίλησε με την ειλικρίνεια και την αμεσότητα που τη διακρίνουν για την καλλιτεχνική επανασύνδεσή της με τονΝίκο Καρβέλα, την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά, την προσωπική της ζωή, για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει για το νέο της τραγούδι με τίτλο "Αγάπη είναι εσύ" και να... διορθώσει τον Λάκη Λαζόπουλο!

Για την συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά: "Τα δώσαμε όλα! Έχουμε μία ενεργειακή καλή χημεία, δυνατή και παρ' όλο που έχουμε διαφορετικό ρεπερτόριο εκεί που συναντιόμαστε γίνεται η καλή ένωση! Χορεύουμε κι εμείς πάνω και οι κάτω πολύ! Συμβαίνει ένα πάρτυ!"

Για την καλλιτεχνική επανασύνδεση με τον Νίκο Καρβέλα: "Επιτέλους! Το είχα πολύ ανάγκη. Συνεργαζόμαστε ξανά μετά από 4 χρόνια. Δουλεύουμε πυρετωδώς με τον Νίκο στο στούντιο και τα περισσότερα τραγούδια είναι έτοιμα. Το ολοκληρωμένο cd θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα. Η μουσική μας συνάντηση είναι πολύ πιο ξεκαθαρισμένη και νομίζω ότι θα δώσουμε έναν πολύ ωραίο δίσκο."

Για την προσωπική της ζωή: "Μια χαρά ελεύθερη είμαι! Αλλά είμαι καλά μου είμαι μόνη και ξεκάθαρη. Αν η μοναξιά είναι επιλεγμένη την αντέχω, γιατί έχω περάσει και περιόδους που μου έλειπε ο έρωτας και μου έλειπε η παρέα. Είμαι τόσο χαζή στα προσωπικά μου και όταν ερωτεύομαι τα παρατάω όλα, είμαι παθιάρα γυναίκα...".

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι στίχοι του τραγουδιού "Αγάπη είναι εσύ": "Έχω φάει ΤΟΝ πόλεμο γι' αυτό το τραγούδι. Όταν άκουσα αυτό το τραγούδι, τολμώ να πω ότι συγκινήθηκα. Έχει κάθε δικαίωμα οποιοσδήποτε να τον ξενερώσει το τραγούδι. Παρακολουθώ στο internet αυτές τις μέρες και έχει πολύ ενδιαφέρον και χαμογελά βλέποντας τη διχόνοια που έχει σπείρει αυτό το τραγούδι. Εγώ αυτό το ονομάζω ποίηση. Είναι επιθετική ευαισθησία. Όταν το άκουσα πρώτη φορά μου άρεσε πάρα πολύ. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Έτσι θα εκφραζόμουν, έτσι θα ένιωθα για τον άνθρωπο που ήμουνα απόλυτα ερωτευμένη και βαθιά ερωτευμένη. Δεν είμαι καμιά δασκάλα που βγαίνω και γράφω: "Αγάπη είναι αυτό, αυτό και αυτό...". Υπάρχουν και άνθρωποι που ζουν αυτή την ευαισθησία. Είναι άνθρωποι που μπορούν να σκεφτούν έτσι, είναι και άνθρωποι που παραμένουν στην επιφάνεια. Η ποίηση έχει μία ελευθερία... Και για να βάλω έναν επίλογο, κάθε τι που είναι άξιο λόγου προκαλεί την αντίδραση. Υπάρχουν τα απόλυτα αρνητικά σχόλια και τα απόλυτα θετικά! Ο Καρβέλας δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος...".

Για την αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στο τραγούδι "Αγάπη είναι εσύ": "Έγραφε λάθος στίχο. Έγραφε "τα σχισμένα τα τσιγάρα"... Ας το διορθώσουν τουλάχιστον να το κάνουν και σωστό. Είναι "τα σβησμένα τα τσιγάρα", δεν είναι σχισμένα τα τσιγάρα."

Για την πειρατεία: "Σου προκαλεί οργή και είσαι απροστάτευτος. Λες: "Ζω σε μία χώρα που τελικά δεν μπορεί να βρεθεί ένας νόμος να με προστατεύσει;" Είναι μία λύση η διανομή των cds μέσω των εφημερίδων και έχει αυτή τη λαϊκότητα που ζητάει ένας καλλιτέχνης για να βρεθεί σωστά στα σπίτια του κόσμου".

Για το "Ηρώδειο": "Είναι στις σκέψεις μου μία παράσταση με κλασικά τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Αυτό ήταν το πρόγραμμα, που είχα ετοιμάσει για το "Ηρώδειο" και είναι στα σχέδιά μου."

Για τη real life εκπομπή, που θα παρουσιάσει στον Alpha: "Αυτό που θα κάνω, στην Αμερική το ονομάζουν rocumentary και είναι η ζωή ενός rock star. Κάπως έτσι είναι... Θα είναι η ζωή ενός καλλιτέχνη, όχι η (προσωπική) ζωή της Άννας Βίσση. Μέσα από αυτό θέλω να δείξω όλη μου την πορεία. Είναι μία βιογραφική ταινία, που θα μοιραστεί σε 10 επεισόδια και θα γυριστεί με κινηματογραφική άποψη. Καμία σχέση με όλα αυτά τα reality shows...".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εκατοντάδες θαυμαστές της Άννας έστειλαν μηνύματα στην εκπομπή εκφράζοντας την αγάπη τους και κάνοντάς της τις ερωτήσεις τους. Ανάμεσα στα μηνύματα ήταν κι αυτό της Έλλης Στάη, που έγραφε: "Ωραία εκπομπή σήμερα. Μου φτιάξατε το κέφι. Φιλιά στην Άννα...". και αμέσως η Άννα πρότεινε στον Νίκο Χατζηνικολάου να κάνει μία εκπομπή στην τηλεόραση με την Έλλη Στάη κι εκείνη να είναι η πρώτη τους καλεσμένη!

Στράτος Μπούλης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight