Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Οριακές αναμετρήσεις για Άρη και ΠΑΟΚ στο Eurocup

Μπάσκετ: Οριακές αναμετρήσεις για Άρη κα...

Οι κίτρινοι υποδέχονται την Ούνικς Καζάν και ο δικέφαλος φιλοξενείται από την Μπεσίκτας

Στην μάχη του Eurocup μπαίνουν σήμερα και ο Άρης με τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα της ΑΕΚ την Τρίτη από την Νίζνι στην Ρωσία.

Οι δύο Ελληνικές ομάδες μάλιστα δίνουν πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για την μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση, αντιμετωπίζοντας δύο από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Άρης υποδέχεται την Ούνικς Καζάν(19.00) του Καϊμακόγλου ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Μπεσίκτας(20.00) στην Κωνσταντινούπολη.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το κρίσιμο ματς απέναντι στην Μπεσίκτας και η αποστολή του "Δικεφάλου βρίσκεται στην Τουρκία.

Στο "Σινάν Ερντέμ" θα γίνει ο αγώνας της Τετάρτης και οι "ασπρόμαυροι" θέλουν πάση θυσία το "διπλό" (τα πράγματα είναι πλέον... ζόρικα για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup), σε ένα πολύ δύσκολο ματς γι' αυτούς.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πάντως και στο ματς της Ζενίτ με την Ζολνόκι καθώς οι Ούγγροι είναι έναν βαθμό πάνω από τον ΠΑΟΚ και υπερέχουν σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ετσι ο "Δικέφαλος" θέλει νίκη των Ρώσων στο συγκεκριμένο ματς ενώ νίκη των Ρώσων θέλει και στον αγώνα της Αβτοντορ με την Λιέτουβος Ρίτας. Αυτό γιατί στη παρούσα φάση ο "Δικέφαλος" ισοβαθμεί με τους Λιθουανούς.

Με δύο απουσίες συνέχισε η Μπεσίκτας την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Eurocup.  Συγκεκριμένα, δεν γυμνάστηκαν με την υπόλοιπη ομάδα οι Ντι Τζέι Σίλι και Ματσέι Λάμπε, με τον Αμερικανό γκαρντ να μένει εκτός για λόγους ξεκούρασης και τον Πολωνό φόργουορντ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Άρης υποδέχεται (19:00) την Ούνικς Καζάν με φόντο την πρόκριση στο LAST-32 του Eurocup κι ενώ προηγήθηκαν η συντριβή στην Ποντγκόριτσα από την Μπουντούτσνοστ και ο θρίαμβος επί της ΑΕΚ.

Η Ούνικς Καζάν απειλεί το εντός έδρας αήττητο του Άρη στο Eurocup, στην κατάμεστη "Nick Galis Hall" και ο Κώστας Καϊμακόγλου παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να φύγουν με το "διπλό" από το Παλέ, εκεί όπου παρεμπιπτόντως η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έχει ρεκόρ 3-0 στο εφετινό Eurocup.

Η Ούνικς "σφραγίζει" και μαθηματικά την πρόκριση στο LAST-32 με νίκη επί των "κίτρινων".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Νέα ήττα για την ΑΕΚ στο Eurocup και μπαίνει σε περιπέτειες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports