Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα - Ολυμπιονίκης: Όταν η γυμναστική γίνεται παιχνίδι! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα - Ολυμπιονίκης: Όταν η γυμναστική ...

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πατρινού συλλόγου

Η γυμναστική στα πρώτα ειδικά χρόνια ενός παιδιού το βοηθά να αναπτυχθεί ψυχικά και σωματικά. Όταν λοιπόν αυτή η ενασχόληση με την ενόργανη και ρυθμική γυμναστική γίνεται από έμπειρους καθηγητές και καθηγήτριες φυσικής αγωγής, τότε ο συνδυασμός είναι ιδανικός .

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μέγας Αλέξανδρος νυν Ολυμπιονίκης, δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού από το 1995 προσφέροντας ασφαλή, πολύπλευρη και ευχάριστη γυμναστική μέσα από τα αθλήματα που καλλιεργεί, δημιουργώντας αθλητές με ήθος και υγιές σώμα. Γυμνάζει ολοκληρωμένα το παιδί καθώς αναπτύσσει την δύναμη και ταυτόχρονα την ευλυγισία.

Καλλιεργώντας τα αθλήματα της ενόργανης-ρυθμικής γυμναστικής, τα οποία από επιστημονικής άποψης αποτελούν την βάση όλων των αθλημάτων, καλλιεργούν την αθλητική παιδεία που θα συνοδεύει τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωσή τους και όχι μόνο.

 

Η ενόργανη- ρυθμική γυμναστική ταιριάζει σε ένα μικρό παιδί, καθώς μεταφέρει στο ταπί το παιχνίδι που κάνει στο ... χαλί του σπιτιού του.

Πρόκειται για τη φυσιολογική εξέλιξη της κίνησης ενός παιδιού. Το παιδί θα κάνει μια τούμπα, θα τρέξει, θα πηδήσει, θα κάνει μια κυβίστηση, θα κρεμαστεί από ένα ξύλο. Η ενόργανη-ρυθμική βγαίνει στο παιδί μέσα από το παιχνίδι αφού οι ασκήσεις δεν είναι στατικές αλλά περιλαμβάνουν ρυθμό, ένταση και μουσική.

Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά από καθηγητές –τριες φυσικής αγωγής σε ολιγομελή τμήματα.

Στον Ολυμπιονίκη πραγματοποιούνται τα παρακάτω τμήματα πάντα υπό τις οδηγίες έμπειρων γυμναστών. Συγκεκριμένα:

Γενική Γυμναστική αγοριών-κοριτσιών (ηλικίες από 4 ετών)

Ενόργανη ρυθμική κοριτσιών (ηλικίες από 4 ετών)

Ενόργανη-Ακροβατική αγοριών (ηλικίες από 5 ετών)

Προσχολικής ηλικίας από 3.5 ετών

Σύγχρονου χορού σχολικής ηλικίας

Αγωνιστική Ρυθμική γυμναστική Διατροφική παρακολούθηση - Συμβουλές (Συνεργασία με Διαιτολόγο) Αποκατάσταση - Πρόληψη παθήσεων σπονδυλικής στήλης (Συνεργασία με Ορθοπεδικό και Φυσικοθεραπευτή)

Νέο τμήμα ρυθμικής γυμναστικής για κορίτσια Γυμνασίου-Λυκείου

Tο Αθλητικό Σωματείο “Ολυμπιονίκης” εδρεύει στην Πάτρα με δύο σύγχρονα γυμναστήρια, το πρώτο στη Νάξου 18 (Αγ. Γεώργιος Λάγγουρα) τηλ. 2610 225881 και το δεύτερο στην Έλληνος Στρατιώτου 1 & Φαβιέρου τηλ. 2610 461220 κιν 6945945805.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports