Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Live εμφάνιση του ροκ συγκροτήματος Nightstalker το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στην Πάτρα

Live εμφάνιση του ροκ συγκροτήματος Nigh...

Στην αίθουσα Αίγλη, στο ισόγειο της Βέσο Μάρε

Η εταιρεία BR3AK EV3NT παρουσιάζει την ελληνική ροκ μπάντα των Nightstalker σε μία μοναδική live εμφάνιση στην Πάτρα αυτό το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.

Ένα χρόνο (και κάτι) μετά την εκπληκτική εμφάνιση στον πολυχώρο Αίγλη, στη Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων, οι Nightstalker επιστρέφουν για ένα show που όπως πάντα αποζημιώνει και τον πιο απαιτητικό θεατή... Οι Nightstalker είναι ελληνικό ροκ συγκρότημα, το οποίο κινείται στο χώρο του stoner rock και desert rock, δημιουργήθηκε πριν από 25 χρόνια και έβγαλε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά το 1994.

Μαζί τους αυτή τη φορά, θα είναι δύο μπάντες που ταξιδεύουν στην πόλη στην Πάτρα για πρώτη φορά, οι YELLOW DEVIL SAUCE (ATH-GR) και οι ELEPHANT RIDERS (ESP). Η παρουσία και των δύο υπόσχεται ένα δυναμικό ζέσταμα, που άνετα θα μπορούσε να αποτελεί από μόνο του ένα ολοκληρωμένο live, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου!

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 10 ευρώ και διατίθενται στα εξής σημεία: DISCOVER, FLASHBACK, FIFTY FIFTY, JAMBACOPY, ΗΧΟΤΟΠΟΣ.

Την βραδιά του live τα εισιτήρια θα κοστίζουν στο ταμείο - 12 ευρώ.

Αίγλη (Veso Mare) - Ακτή Δυμαίων 17.

Τηλέφωνο - 2610-362030.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life