Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πήγαμε στο πάρκο κυκλοφοριακής και κάναμε ...κόντρες με τους λιλιπούτειους οδηγούς - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Πήγαμε στο πάρκο κυκλοφοριακής κα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μαθητές από ολόκληρη την Δ. Ελλάδα επισκέπτονται το πάρκο

Μαθητές όχι μόνο από την Πάτρα αλλά από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, επισκέπτονται το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής της Αχαϊκής πρωτεύουσας. Το πάρκο -που θεωρείται από τα καλύτερα στην χώρα- διαθέτει τουλάχιστον 16 ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια όπως επίσης και ποδήλατα έτσι ώστε τα μικρά παιδιά να έρχονται πολύ κοντά στις πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

Ταυτόχρονα υπάρχουν σχεδόν όλες οι πινακίδες σήμανσης οι διαγραμμίσεις και οι φωτεινοί σηματοδότες που κανείς συναντά στους δρόμους.

Συνεχίζει την εξαιρετική του λειτουργία το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου «Πάνος Μυλωνάς», διδάσκοντας σε μαθητές δημοτικών και όχι μόνο το πώς θα λειτουργήσουν ως υπεύθυνοι πεζοί αλλά και προσεκτικοί οδηγοί ως ενήλικοι στο μέλλον.

Η εκπαίδευση αφορά στην θεωρητική κατάρτιση των παιδιών όσο και την πρακτική ως πεζοί και οδηγοί και ξεκινά από το πώς θα περνούν από τις διαβάσεις αλλά ακόμη και στο πώς θα περπατούν σε ένα πεζόδρομο που είναι μαζί και ποδηλατόδρομος.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει επίσης, μια γενική παρουσίαση των κανόνων κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας αλλά και την πρακτική εξάσκηση με ποδήλατα και ηλεκτικά «αυτοκίνητα».

Το thebest.gr επισκέφθηκε το πάρκο και κατέγραψε τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής των μικρών οδηγών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις