Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης : Αποκαλύπτει γιατί απέρριψαν την κόρη του από την δραματική σχολή

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης : Αποκαλύπτει γιατ...

Όσα είπε σε συνέντευξή του

Στην εκπομπή «Καλημερούδια» και την Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε  ο Πατρινός ηθοποιός  Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για θέματα τόσο επαγγελματικά όσο και πιο προσωπικά.

Η συνεργασία του ηθοποιού με τη σύζυγό του Μπέσυ Μάλφα, είναι ιδιαίτερα θετική για τον ίδιο και τον βοηθά να τη βλέπει. «Δεν υπάρχουν συνταγές. Με αγώνα, με προσπάθεια τα καταφέρνουμε. Νομίζω δεν θα άντεχε άλλος άνθρωπος εύκολα σε αυτούς τους ρυθμούς και αυτά τα ωράρια», ανέφερε για το πώς καταφέρνουν να διατηρούν τη σχέση τους.

Οι δύο του κόρες μάλιστα, σπουδάζουν υποκριτική. Ο ηθοποιός γνωρίζοντας τις δύσκολες εποχές, δεν μπορεί να τους πει να μην το κάνουν, καθώς και ο ίδιος ασκεί το συγκεκριμένο επάγγελμα. «Το έχουν αγαπήσει, το θέλουν, οπότε είναι μονόδρομος».

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. «Μέχρι στιγμής τους ήταν δύσκολο το όνομα. Σε κάποιες σχολές, στις εξετάσεις, τους δημιούργησε πρόβλημα. Υπήρξε σχολή και εκπαιδευτικός που είπε πως “πέρασαν και οι δυο, αλλά θα πάρω τη μια από τις δύο γιατί τι θα πει ο κόσμος. Να πάρω και τα δύο παιδιά του Σκιαδαρέση;”.

Έδωσαν κανονικά εξετάσεις με τα άλλα παιδιά. Τελικά δεν πήγε καμία. Δεν ήθελαν να πάνε μετά σε αυτή τη σχολή, ούτε κι εγώ το ήθελα. Δεν απογοητεύτηκαν. Είναι από τα εμπόδια που σε δυναμώνουν. Τους είπα ότι αυτή είναι η πραγματικότητα και ότι θα το έχετε αυτό. Όπως μπορεί να έχουν και άλλα καλά. Πιθανόν αλλού να τους βοηθήσει το όνομα».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight