Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εγκαταλείπει ο Δήμος το σχέδιο για δημιουργία αποθηκών στον πρώην ΑΣΟ – Στους καρναβαλιστές παραμένει ο χώρος

Πάτρα: Εγκαταλείπει ο Δήμος το σχέδιο γι...

Εξετάζεται η λειτουργία των κεντρικών αποθηκών στου Λαδόπουλου

Η δημοτική Αρχή της Πάτρας φαίνεται ότι εγκαταλείπει τα σχέδια της για λειτουργία των κεντρικών αποθηκών του Δήμου στις εγκαταστάσεις του πρώην ΑΣΟ. Την απόφαση της δημοτικής Αρχής  είχε αποκαλύψει πέρσι το thebest.gr (διαβάστε εδώ), προκαλώντας την έντονη αντίδραση των καρναβαλιστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του πρώην ΑΣΟ για την κατασκευή αρμάτων.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, η αρχική απόφαση του Δήμου, που είχε ανακοινωθεί από τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη στους καρναβαλιστές μια εβδομάδα πριν από την παρέλαση του 2015 έχει μπει στο… συρτάρι.

Και αυτό διότι, κρίθηκε ως επικρατέστερη λύση η δημιουργία των κεντρικών αποθηκών του Δήμου στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου στου Λαδόπουλου, όπου υπάρχει και σχετική τεχνική μελέτη για την υλοποίηση του έργου.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι, μετά την αρχική ανακοίνωση της απόφασης του Δήμου για τις αποθήκες στον ΑΣΟ, η δημοτική Αρχή δεν επανήλθε για το θέμα στους καρναβαλιστές, καθώς είχε δεσμευθεί ότι θα τους βρει άλλο χώρο για την στέγαση των εργαστηρίων τους.

Κατά συνέπεια και οι ίδιοι οι καρναβαλιστές θεωρούν πως και φέτος θα  χρησιμοποιούν το χώρο του ΑΣΟ, για να δημιουργήσουν τα άρματά τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις