Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ: ΣΤΟ BAZAAR ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/12, ΕΝΩ ΤΗ «ΦΟΡΟΥΝ» ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ TV

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ: ΣΤΟ BAZAAR ΤΗΣ ΚΑΛΛΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η δική μας Vassilia των Χριστουγέννων

Στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου «Καλλιπάτειρα» στο ξενοδοχείο Intercontinental της πρωτεύουσας, στην οδό Συγγρού,θα παρουσιάσει τις δημιουργίες της η γνωστή πατρινή σχεδιάστρια κοσμημάτων Vassilia (Βασιλεία Παρασκευά) την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου από τις 12.30 το  μεσημέρι ως τις 8.30 το βράδυ. Θα εκτεθούν αντιπροσωπευτικά είδη από τις τελευταίες της συλλογές καθώς και το καινούριο πρωτοχρονιάτικο γούρι της, από επιχρυσωμένο μέταλλο με έξι κύβους και τον αριθμό 6.

Τα νέα, χειροποίητα κοσμήματα Vassilia βασίζονται σε μακρυές και κοντές καδένες ή ροζάρια, που καταλήγουν σε αχάτη και ιματίτη, σε βελούδινα ή στριφτά  κορδόνια με φούντες και πέτρες  αλλά και σε κολλιέ  με μεγάλους οβάλ κρίκους σε χρώματα. Ολα διατίθενται στο ατελιέ της στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, στο διαδικτυακό geelist και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Ενδεικτικά κολιέ Vassilia

Ενδεικτικά κολιέ Vassilia

Ενδεικτικά κολιέ Vassilia

Αγαπημένη μας φίλη, απο τα αξέχαστα θρανία του Αρσακείου της Μαιζώνος και σύζυγος του γνωστού κριτικού κινηματογράφου Δημήτρη Δανίκα, η Βασιλεία Παρασκευά, αποχαιρέτησε τη Νομική για να εξελιχθεί σε μια απο τις πιο ξεχωριστές και συνεπείς Ελληνίδες σχεδιάστριες κοσμημάτων. Με εικαστική, «πειραματική» ματιά, η δουλειά της  διακρίνεται «από μακριά», χάρη στο αρτίστικο ύφος της. Εχει  «περάσει» από πωλητήρια μουσείων, θέατρο,  εκθέσεις  και συμμετοχές σε εκδηλώσεις ηχηρών φιλανθρωπικών σωματείων. Τις δημιουργίες της έχουν φορέσει απο tv celebrities έως γνωστές κυρίες των Αθηνών και καθημερινά κορίτσια. Προμηθεύεται τα υλικά της από το εξωτερικό και Ελλάδα, ενώ ενδέχεται να χρησιμοποιήσει και κάτι που θα εντοπίσει τυχαία περπατώντας. Οπως υποστηρίζει, τα κοσμήματα με «άποψη» μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν την πιο απλή εμφάνιση. Αλλωστε τελευταία, στο διεθνές στερέωμα της μόδας τα κοσμήματα έχουν ενσωματωθεί σε συλλογές ως βασικό, αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό. Τους τελευταίους μήνες τα κοσμήματα Vassilia έχουν αναδείξει στις σελίδες του περιοδικού celebrity τρεις λαμπερές κυρίες της τηλεόρασης: η αιγιώτισσα Ντορέτα Παπαδημητρίου στο τεύχος Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καινούριου το Νοέμβριο και η Ελεονώρα Μελέτη στο τωρινό τεύχος του Δεκεμβρίου. Νωρίτερα είχε φορέσει Vassilia και η πάντα υπέρκομψη Βίκυ Καγιά. Α.ΜΠ.

 

To τεύχος με τη Βίκυ Καγιά και χαρακτηριστικό της κολλιέ

To τεύχος με τη Βίκυ Καγιά και χαρακτηρι...

To τεύχος με τη Βίκυ Καγιά και χαρακτηριστικό της κολλιέ

Με καλές πατρινές φίλες που ζουν στην Αθήνα σε παλιότερη φωτογράφιση του περιοδικού the Best

Με καλές πατρινές φίλες που ζουν στην Αθ...

Με καλές πατρινές φίλες που ζουν στην Αθήνα σε παλιότερη φωτογράφιση του περιοδικού the Best

Το τεύχος με την Κατερίνα Καινουριού, που πόζαρε με κοσμήματα Vassilia

Το τεύχος με την Κατερίνα Καινουριού, πο...

Το τεύχος με την Κατερίνα Καινουριού, που πόζαρε με κοσμήματα Vassilia

Η Βασιλεία Παρασκευά μέσα στο ατελιέ της στο Κολωνάκι

Η Βασιλεία Παρασκευά μέσα στο ατελιέ της...

Η Βασιλεία Παρασκευά μέσα στο ατελιέ της στο Κολωνάκι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View